Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazanovos karnavale sublizgėjusi Viktorija Siegel: „Džiaugiuosi, kad tokio vyro neteko sutikti“

Spalio 31-ąją – Helovino naktį – sostinės širdyje linksmybių netrūko. Jau penkerius metus organizuojamas Vilniaus miesto karnavalas „Casanova“ penktadienio vakarą pritraukė daugybę svečių, kurie stebino vienu už kitą įdomesniais kostiumais. Renginio nepraleido ir po kauke veidą slėpusi Viktorija Siegel.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Vilniuje vykstantis „Casanova Ball“ karnavalas šiemet persikėlė į naują vietą – spalio 31-osios naktį traukos centru tapo miesto širdyje neseniai duris atvėręs klubas „Pachamama“. Šimtmečių tradicijos įkvėptas karnavalas subūrė gausybę žmonių, o kadangi į šventę atvykti be kaukės buvo draudžiama, vakaro metu svečiai žavėjo originalumu ir išskirtiniais įvaizdžiais.

Kauke veidą puošė ir Viktorija Siegel, o paslaptingą įvaizdį moteris papildė tinklinėmis kojinėmis, tigro kailio rašto pirštinėmis. Ir nors vakarėlyje Viktorija atrodė išties nepriekaištingai, ji pripažino ilgai galvos dėl to nesukusi.

„Batelius turėjau iš anksčiau, pėdkelnes pagal tematiką užsisakiau iš vieno butiko, rankinę iš kitos vietos įsigijau – taip viską iš skirtingų vietų ir susirankiojau“, – kalbėdamasi su 15min juokėsi moteris.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Viktorija pripažįsta, kad Heloviną švenčia retai. Persirenginėti ji nemėgstanti, o ir pačios tėvai šios šventės niekada neakcentavo. Vis dėlto šiemet baisiausia metų naktis sutapo su seniai suplanuotu vakarėliu.

„Mes su draugėmis susiplanavome spalio 31-ąją būtinai susitikti. Labai jų pasiilgau, nes šiuo metu, suprantama, mano visas dėmesys skiriamas Danieliui ir dukrai. O kai išgirdome apie Kazanovos vakarėlį, nebuvo, kur dingti“, – šypteli Viktorija.

Kazanova buvo kone didžiausias mergišius pasaulyje. Tad paklausta, ar pačiai neteko susidurti su tokiais vyrais, Viktorija juokėsi: „Ne, džiaugiuosi, kad tokių vyrų nebuvo, tikiuosi ir nebus. Nes pati tokius permesčiau per petį“.

Helovino naktį V.Siegel sužadėtinis, verslininkas Danielius Bunkus taip pat švenčia. Tik – su draugais. „Išleidau pasilinksminti – tikiuosi atpažinsiu. Na, bet kaukę išrinkau pati, tai neturėtų būti problemų“, – juokėsi moteris.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

O kol tėvai švenčia, jųdviejų dukrą Nicole prižiūri Viktorijos mama ir auklė. Ir nors mažajai dar nėra nė metų, V.Siegel pabrėžia – mamos tikrai neturėtų likti namie.

„Kai nori, viską gali suderinti. Nesakau, kad kiekvieną savaitgalį reikia lėkti į miestą, bet jei tik yra noras – kodėl ne. Gi savęs irgi negalima pamiršti“, – sako Viktorija.

Tiesa, jau visai netrukus visi kartu grįš į savo naujuosius namus – Kanus. Po trumpų atostogų šeima ruošiasi grįžti kalėdiniu laikotarpiu.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka

Kazanovos naktis neapsiėjo be daugybės atmosferą kuriančių autentiškų detalių ir įspūdingų pasirodymų. Čia pat lankytojai išvydo netikėtus apdarus bei akrobatinius triukus. Visa erdvė buvo panardinta į šimtmečių istorijos įkvėptą Kazanovos puotą.

Karnavalą pristato didžėjus ir išskirtinių pasirodymų bei ekstravagantiškų renginių organizatorius Audrius Kolesnikovas-Driule XL bei renginių organizatorių „AManagement“ komanda.

Intriguojančiam vakarui organizatoriai suteikė Kazanovos vardą, taip pagerbdami Giacomo Casanovą, kuris buvo labai garsus ir ne mažiau paslaptingas XVIII a. gyvenęs nuotykių ieškotojas, rašytojas.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius