„Kažkas atsitiko“: Stano buvo neištikimas su savo vadovaujamo choro nare?

Prieš keletą dienų antrasis Vilniaus miesto apylinkės teismas patenkino dainininko Stano ir dabar jau buvusios jo žmonos Indrės skyrybų prašymą. Pora išsiskyrė draugiškai, abipusiu susitarimu. Buvusi Stano žmona po skyrybų pasiliko vyro pavardę.
Stano
Stano / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK laida „Kažkas atsitiko“ aiškinasi, ar gali būti, kad Stavickių skyrybų priežastis – Stano neištikimybė? Kalbama, jog dainininkas jau kurį laiką artimai bendrauja su savo vadovaujamo choro nare Urte Šilagalyte, kuri į chorą įsiliejo paslaptingomis aplinkybėmis. Gal ši aštuoniolikmetė atlikėja yra Stavickių šeimos skyrybų kaltininkė?

Stano su buvusia žmona Indre viešumoje niekada nesirodė. Pora net apsipirkti eidavo į nuošalias parduotuves. Stavickiai gyveno nuosavame name, esančiame Vilniaus priemiestyje. Dabar čia Stano gyvena vienas. Buvusi žmona Indrė prieš keletą mėnesių išsikraustė į nuomojamą būstą.

Buvusių sutuoktinių Stano ir Indrės meilės vaisius, beveik dvejų metų sūnelis Ričardas, pastaruoju metu būna tai su tėčiu, tai su mama. Laidos „Kažkas atsitiko“ žiniomis, dėl turto dalybų didelių problemų taip pat iškilti neturėtų, nes pora prieš vestuves pasirašė priešvedybinę sutartį.

Stano skyrybų detektyvas – pirmadienį 20.30 val. per LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Karoliu Sakalausku ir Irūna Puzaraite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius