-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kedžio sesuo prasitars apie prokurorų surengtą pirmą pedofilija įtariamų asmenų atpažinimo procedūrą

Nauji posūkiai garsiausioje pedofilijos byloje. Pagaliau, beveik po metų, prokurorai surengė pedofilija įtariamjojo Andriaus Ūso ir teisėjo Jono Furmanavičiaus atpažinimą. Mergaitės globėja Neringa Venckienė negali atskleisti ikiteisminio tyrimo medžiagos, teigiama pranešime spaudai.
Neringa Venckienė
N.Venckienė. / TV3 nuotr.

„Tai, kas praėjusį penktadienį vyko Vilniuje, buvo panašu į absurdo teatrą arba... dar vieną mėginimą padaryti taip, kad byla būtų nutraukta“, – žurnalistams pasakojo moteris. 

Vis dėlto, TV3 laidos „Akistata“ kūrėjams iš patikimų šaltinių pavyko sužinoti, kad penkiametei mergaitei buvo pateiktos visiškai neatpažįstamos vyrų nuotraukos. Vienoje iš jų – Andrius Ūsas nufotografuotas su... ūsais.

Galbūt į pedofilijos tinklą iš tiesų yra įsipainioję labai įtakingi asmenys ir, jei Andrius Ūsas prabiltų, kiltų toks skandalas, kokio Lietuvoje dar nebuvo?

Kitas klausimas – ar teisėjas Jonas Furmanavičius buvo pažįstamas su Andriumi Ūsu? Iki šiol toks ryšys bent jau oficialiai nebuvo nustatytas.

„Kad Furmanavičius yra tas Jonas, apie kurį pasakojo mergaitė, mes įsitikinę ne 100, o 1000 procentų, ir ne tik todėl, kad jį atpažino mergaitė“, – sako Drąsiaus Kedžio sesuo ir Jono Furmanavičiaus bendradarbė Neringa Venckienė.

Išskirtiniame interviu mergaitės globą perėmusi moteris paneigs gandus, kad ji neva iš keršto teisėjui įkalbėjusi savo brolį jį nužudyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius