-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistuoliu pramintas Gaudentas Janušas jau girdi savo vestuvių varpus

Prieštaringai vertinamas dainų kūrėjas ir atlikėjas Gaudentas Janušas, išgarsėjęs pasirodymu atrankoje į „Eurovizijos“ dainų konkursą, kur atliko dainą „Man nieko nereikia“, šiuo metu yra iki ausų įsimylėjęs.
Gaudentas Janušas su drauge Inga
Gaudentas Janušas su drauge Inga / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Viename renginyje pasirodęs su žavia moterimi, Gaudentas juokaudamas išrėžė, kad jiedu drauge jau dvidešimt dvejus metus. „Na, gerai, kartu mes tik metus, bet pažįstu Ingutę jau labai seniai“, – apie savo gyvenimo draugę pasakojo Gaudentas. Anot vyro, su šia moterimi jis jaučiasi taip gerai, kad daugiau nieko nereikia.

„Žinote, koks man yra geriausias laisvalaikio praleidimo būdas? Išvažiuojame prie ežeriuko, turime savo mėgstamą vietą, aš užkuriu laužiuką, pasikepam kokių sparnelių, išgeriam lietuviško alaus, pasimaudome ir viskas“, – atviravo iš Jurbarko kilęs Gaudentas. Pasak jo, šiuo metu labiau nei kūryba jam rūpi buitiniai darbai, o visas laisvas laikas atitenka mylimajai.

„Norim susitvarkyti butą, be to, ketiname keisti automobilį. Tokiais sunkiais laikais kaip šie, ketinu susirasti gerą „mažalitražkę“ – juk reikia taupyti. Padedu ir mamai – malkų prikapojau jau dviem metams į priekį. Šiuo metu nei rašau, nei kuriu, nors mintys nuolat apie tai sukasi“, – kalbėjo šeštą dešimtį įpusėjęs Gaudentas.

Vyras prisipažino, kad toks gyvenimo periodas jį itin džiugina: „Ingutė labai mane kontroliuoja, tačiau išmokau daugybės dalykų. Pavyzdžiui, išmokau tvarkos, dabar net vandens lašelius nuo virtuvės kriauklės nuvalau.“  

Paklaustas, ar metinių proga širdies draugei vyras planuoja kokią nors staigmeną, jis paslaptingai šypteli: „Pasipiršau dar pernai, tad didžiausia staigmena būtų, jei dar šią vasarą susituoktume. Nieko įmantraus neplanuojam, ta šventė turi būti mums abiem.“  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius