Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Keistuoliu vadintas Antanas Nedzinskas dėl svajonės išleido beveik 60 tūkst. eurų

„Aš tikrai gyvenu geriau negu Radži. Turiu daug daugiau laisvės, daug daugiau vietos, galiu ir dainuoti savo namuose, ir rėkauti, ir niekas man policijos neiškvies“, – juokaudamas teigia buvęs Seimo narys, keistuoliu neretai vadintas, realybės šou išgarsėjęs Antanas Nedzinskas.
Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Pastaruosius penkerius metus Antanas itin retai matomas pramogų pasaulyje. Pasirodo, baigęs kadenciją Seime, Antanas apsigyveno iš močiutės paveldėtoje sodyboje Trakų rajone. „Visada svajojau gyventi toliau nuo žmonių“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Antanas.

LNK nuotr./Antanas Nedzinskas
LNK nuotr./Antanas Nedzinskas

Sutikite, keista girdėti tokius žodžius iš žmogaus, kuris daugelį metų buvo it po padidinamuoju stiklu… Tačiau, pasak Antano, tik nedaugelis šiais laikais gali sau leisti prabangą bent kelias dienas nematyti nė vieno žmogaus. Antanas pagaliau turi tai, ko visada troško – ramybę ir tylą, kuria mėgaujasi, mat artimiausi Antano kaimynai – už puskilometrio.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Antanas Nedzinskas
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Antanas Nedzinskas

Sodybą, kurioje net ne vienas ir ne du pastatai, Antanas pasakojo statęs savo rankomis: nuo projekto, pamatų, iki apšiltinimo ir komunikacijų išvedžiojimo. Ir viskas tam, kad sutaupytų. Vardan svajonės Antanas prisipažino išleidęs ne tik beveik 60 tūkstančių eurų, kuriuos sutaupė dirbdamas Seime, bet ir pardavęs beveik visus senos kartos automobilius, kuriuos kolekcionavo ir pats restauruodavo.

Kaip šiandien sekasi garsiausiam Antanui Lietuvoje, ar jo širdis vis dar laisva, kokių poelgių praeityje Antanas niekada nekartotų? Jau trečiadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius