Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Keksiukų fėja Liucina Rimgailė – apie aistrą motociklams: „Jie padeda pabėgti nuo kasdienybės“

„Harley-Davidson“ motociklu po sostinės gatves važinėjantis renginių vedėjas, šokėjas Tadas Rimgaila sėdo prie naujutėlaičio motociklo vairo. Kartu su žmona, kepyklėlės „Liu Patty“ įkūrėja Liucina Rimgaile jis dalyvavo naujų, 2018-ųjų „Harley-Davidson“ modelių bandomajame važiavime.
Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė
Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savo svajonę T.Rimgaila išpildė prieš metus – 2017-ųjų pavasarį įsigijo išsvajotą motociklą. Vėjo, kedenančio plaukus, gūsiais ir variklio gausmu šiltojo sezono metu gali mėgautis ne tik Tadas – keksiukų fėja dažnai vadinama Liucina yra nuolatinė jo bendrakeleivė.

„Aš atradau džiaugsmą važinėti kartu su Tadu. Kai pirmą kartą su juo sėdau ant motociklo, kiek nustebau, nes man labai patiko. Buvo įdomus jausmas, nes esu iš tų moterų, kurios nori viską daryti pačios, o čia buvo atvirkštinis variantas, nes labiausiai patiko tai, kad jis vairuoja, o aš tiesiog važiuoju su juo ir mėgaujuosi“, – 15min pasakojo L.Rimgailė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė

Motociklai nėra laikomi pačia saugiausia transporto priemone, tačiau Liucina nesibaimino ir pati paskatino vyrą įsigyti motociklą.

„Mes labai anksti pradėjome kalbėti apie įvairių motociklų skirtumus. Kai vyras man pasakė, kad norėtų motociklo, iškart pabrėžė, kad tai bus ne kokia „britva“, su kuriomis žmonės greitai ir labai nesaugiai laksto. Jo motociklas yra komfortiškas, su kuriuo didžiausias malonumas yra važiuoti 80 km/h. Tai nėra nutrūktgalviškas greitis, dėl kurio būtų labai neramu. „Britvos“ yra karstas ant dviejų ratų, o „Harley-Davidson“ bendruomenė ir vairuotojai yra kitokie – puoselėja vairavimo kultūrą, kalba apie tai, kaip reikia vairuoti, veda mokymus ir pan. Todėl buvo ramu, kad mano vyras bus saugus“, – sakė Liucina.

L.Rimgailė linki kiekvienam išbandyti važiavimą motociklu, nes jokie žodžiai neperteiks važiavimo metu patiriamo malonumo.

„Važiuojant motociklu neįmanoma neatsipalaiduoti ir neišvalyti savo galvos. Stebi aplinką, jauti, kaip pučia vėjas ir tuo metu nesugebi apie nieką kitą galvoti. Važiavimas labai padeda atsipalaiduoti ir pabėgti nuo darbinių minčių, kasdienybės“, – teigė L.Rimgailė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Harley Davidson“ 2018 metų modelių bandomasis važiavimas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Harley Davidson“ 2018 metų modelių bandomasis važiavimas

Galbūt ir pati Liucina ateityje sės už motociklo vairo?

„Man ypatingai malonu, kai vyras vairuoja, todėl turbūt pati už motociklo vairo nesėsiu. Pirmą kartą gyvenime man nesinori kažko išmokti“, – šypsojosi Liucina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tadas Rimgaila išpildė savo svajonę – įsigijo „Harley Davidson“ motociklą

2018-ųjų „Harley-Davidson“ modelių bandomajame važiavime dalyvavo ir daugiau žinomų žmonių. Motociklus išbandė Mindaugas Papinigis, Anželika Cholina, Leonardas Pobedonoscevas, Vytautas Rumšas jaunesnysis, Mindaugas Papinigis, Aidas Bubinas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius