Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusio Vudžio sužadėtinė laukiasi pirmagimio

2005-aisiais muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs, grupės „Dar“ narys Arvydas Martinėnas-Vudis (34) šiuo metu kaip niekada laimingas. Kartu su sužadėtine, modeliu, internetinių laidų vedėja Sandra Stučinskaite (31) jiedu netrukus taps tėvais, praneša 15min.
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Sandra Stučinskaitė
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Sandra Stučinskaitė / Vilmanto Morkvėno nuotr.

Praėjusių metų birželį Arvydas ir Sandra tapo sužadėtiniais, o nuo vasaros pabaigos jau save galės vadinti tėvais – pora laukiasi atžalos. Tiek atlikėjui, tiek jo sužadėtinei šis vaikelis bus pirmasis.

„Labai geri jausmai, labai džiaugiamės, laukiame. Tuo pačiu jaudinamės, bet ir labai gera, faina“, – 15min šypsodamasis sakė Arvydas Martinėnas-Vudis.

Pasak atlikėjo, Sandrai nėštumas bent jau kol kas nėra sunkus: „Ji puikiai jaučiasi, labai rūpinasi savo sveikata. Žodžiu, viskas labai gerai.“

Nors pora jau žino vaikelio lytį, ją nori pasilikti tik sau ir artimiesiems. „Bet jau ieškom vežimėlių, renkame vardą – labai sunku, žiauriai...“ – juokėsi jis.

Renginio organizatorių nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis ir Sandra Stučinskaitė
Renginio organizatorių nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis ir Sandra Stučinskaitė

Arvydas ir Sandra drauge skaičiuoja daugiau nei dešimtmetį. Tiesa, jųdviejų draugystėje pasitaikė pertraukų. Kaip pats Vudis yra sakęs: „Mūsų istorija kaip „Santa Barbara“... Bet viskas galiausiai išėjo puikiai.“

Tad prie altoriaus pora kol kas neskuba. „Dar negalvojame apie tikslią datą. Žiūrėsime, kokia bus sveikata, kaip seksis darbai. Greičiausiai tuoksimės po gimdymo, Sandra sakė, kad nuotraukos turi būti gražios“, – juokėsi Vudis.

Arvydas Martinėnas neslepia, kad ši džiugi naujiena, jog jųdviejų su Sandra šeima netrukus pagausės, įkvėpė jį naujiems muzikiniams darbams.

„Kūryba labai pagyvėjo. Galima sakyti, kad jau sukūriau naują, trečią savo albumą. Kol kas demo variantas, bet tikrai kažkada bus išleistas. Kai sužinojau šią žinią, aplankė didelis pozityvas ir tokios šviesios melodijos“, – 15min kalbėjo muzikantas.

VIDEO: Du kart du
VIDEO: Vudis "Žodžiai"
VIDEO: Vudis - Pabėgai
VIDEO: Vudis - Juk buvo verta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius