Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstas Rimdžius kviečia į savo kolekcijos pristatymą

Jau šį ketvirtadienį stilistas Kęstas Rimdžius kvies visus norinčius apžiūrėti ir pasimatuoti antrosios, specialiai sostinės butikui „Decolte“ sukurtos drabužių kolekcijos moterims.
Ieva Stasiulevičiūtė, Živilė Diawara, Agnė Grigaliūnienė, Džiolana Tarvainytė ir Kęstas Rimdžius
Ieva Stasiulevičiūtė, Živilė Diawara, Agnė Grigaliūnienė, Džiolana Tarvainytė ir Kęstas Rimdžius / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Mada

„Po ilgų mėnesių darbo kolekcija išvys dienos šviesą ir galiu tik pasidžiaugti, kad pavyko sukurti kokybę, kurios siekėme. Audiniai, konstrukcijos, pasiuvimas – tam skyrėme labai daug dėmesio ir pastangų. Manau, moterys tai įvertins“, – džiaugėsi K.Rimdžius.

Drabužių kolekciją sudaro penkiolika tarpusavyje derinamų modelių, kurie tiesiog alsuoja pavarišku gaivumu. Ryškios spalvos derinamos su margais audiniais, tačiau stilistas nenukrypsta nuo klasikinių formų ir kalba apie išskirtinius kolekcijos akcentus.

„Turint tris kolekcijos rūbus, galima oficialiai rengtis dieną ir, tarkim, nusimetus švarką, vakare likti su puikiu kokteiliniu kostiumėliu. Rinkausi natūralius audinius – šilką, medvilnę, kai kuriuos audinius užsakėme iš Italijos su specialiai mums sukurtais raštais. Ir, patikėkit, drabužių kiekis bus labai nedidelis, todėl verta paskubėti“, – kalbėjo Kęstas.

Apžiūrėti ir pasimatuoti pirmuosius kolekcijos „Kęstas Rimdžius for Decolte“ modelius bus galima „Decolte“ butike šį ketvirtadienį, nuo 19 valandos vakaro. Kolekcijos drabužiais bus prekiaujama visą pavasarį, o kas mėnesį kolekcija bus papildoma naujais modeliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius