Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtajame „Lietuvos talentų” pusfinalyje – talentai iš visos Lietuvos!

Sausio 2-ąją, sekmadienį, 19.00 val. TV3 žiūrovų laukia itin spalvingas jau ketvirtasis „Lietuvos talentų” pusfinalis, kuriame dėl patekimo į finalą susikaus dar dešimt Lietuvos talentų!
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis
Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis / TV3 nuotr.

Specialiai iš Anglijos į projekto pusfinalį sugrįžta šiaulietis Martynas Levickis. Tai bus antrasis temperamentingo akordeonisto bandymas patekti į projekto finalą. Pernai atrankose sužavėjęs teisėjus ir publiką, Martynas paslydo pusfinalyje. Kaip pats vėliau sakė, jam koją pakišo techniškai sudėtinga muzikinė improvizacija. Vaikinas šiemet ateina nugalėti. Beje, prieš pat „Lietuvos talentų” atrankas Martynas yra tapęs pasaulio klavišinio akordeono čempionu. Kolegos palaiko jo norą laimėti „Lietuvos talentuose”.

Priešpaskutiniame pusfinalyje pasirodys ir jaunasis operos solistas Steponas Zonys iš Klaipėdos. Vaikinas mokosi Stasio Šimkaus konservatorijoje, o po liaupsių, jam suskambusių „Lietuvos talentų” atrankose, jis vadinamas vienu iš lyderių.

„Jaudinuosi. Klasika – ne tas variantas, už kurį visi puola balsuoti”, – sako S. Zonys. 

Tarp dešimties dalyvių – atbulai kalbanti vilnietė Patricija Kuliešiūtė. Mergina sužavėjo gebėjimu vos išgirstą sakinį pasakyti atbulai. Atrankose ji atbulai dainavo ir deklamavo eiles. Įdomu, kuo ji nustebins pusfinalyje?

Dėl teisės dalyvauti finale susirungs ir savo kūrybos dainas atliekanti Diana Jasiulionytė iš Tauragės, diskžokėjų duetas „Armandas ir Mantas”, Arūnas Kunigonis ir karatė klubas „Uranas”, šokėjų duetas „Justas ir Justas”, rokeriai iš Kauno „24/7”, visaginietė dainininkė Kristina Polina  ir  kauniečiai „Studija M”.

Tik dviem iš šių dešimties talentų žiūrovų sprendimu teks garbė susikauti projekto finale, kuris įvyks jau sausio 16 dieną! Projekto „Lietuvos talentai“ šių metų pirmojo pusfinalio nugalėtojais tapo – specialiai projektui susikūrusi grupė „Bjelle ir PERU“ ir reperis Vytautas Matuzas iš Panevėžio, o antrojo pusfinalio nugalėtojai – grupė „Ritmas kitaip“ iš Šiaulių ir vilnietė Kristina Radžiukynaitė, trečiojo – savamokslis dainininkas Jurijus Veklenka iš Klaipėdos ir šokių grupė iš Šiaulių „Extreme“.

Ketvirtasis „Lietuvos talentų” pusfinalis – sekmadienį, sausio 2-ąją, 19.00 val. tik per TV3!

Projekto „Lietuvos talentai“ finalas – sausio 16 dieną tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius