Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtoji A.Vilčinsko žmona Rūta: apie kliūtimi tapusį amžiaus skirtumą ir jaunesnį širdies draugą

Po skyrybų su dainininku Arvydu Vilčinsku (60) prabilusi ketvirtoji žmona Rūta Gajauskaitė (31) pripažino, kad amžiaus skirtumas santykiuose buvo labai didelė kliūtis. „Pažiūrėkite į garsias poras mūsų visuomenėje, kurias skiria nemažas amžiaus skirtumas – daug jų jau išsiskyrė“, – sako R.Gajauskaitė. Visgi šiuo metu moteris jau džiaugiasi jausmais naujam širdies draugui.
Alvydas Vilčinskas su žmona Rūta Vilčinskiene
Alvydas Vilčinskas su žmona Rūta Vilčinskiene / Asmeninio albumo nuotr.

„Amžiaus skirtumas santykiuose yra kliūtis. Ir labai didelė kliūtis. Aš buvau labai naivi ir galvojau, kad svarbu yra gilūs jausmai. Pažiūrėkite į garsias poras mūsų visuomenėje, kurias skiria nemažas amžiaus skirtumas, – daug jų jau išsiskyrė. Pažiūrėkim, kas bus su tom, kurios dar kartu. Netikiu, kad tai baigsis gilia senatve drauge ir viskas bus gerai“, – po skyrybų gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ prisipažino buvusi A.Vilčinsko žmona Rūta.

31-erių Rūtos Gajauskaitės interviu galėtų tapti puikia pamoka, skirta moterims, stačia galva neriančioms į naujus santykius, ypač toms, kurios spjauna į didelį amžiaus skirtumą ir tikisi su vyru nugyventi iki grabo lentos net tuomet, kai skiria ištisa karta, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Pradėdamos santykius su gerokai vyresniu vyru, darote klaidą, dėl kurios vėliau labai gailėsitės“, – šiandien sako Rūta.

LNK nuotr. /Rūta Gajauskaitė
LNK nuotr. /Rūta Gajauskaitė

Interviu laidai „Nuo... Iki...“ moteris pirmadienio vakarą papasakojo ne tik apie skyrybų su garsiu dainininku priežastis, tačiau ir tai, kad turi naują simpatiją, kuris už ją jaunesnis.

15min primena, kad Vilčinskai dėl skyrybų į teismą kreipėsi bendru sutarimu, dėl sugriuvusios santuokos vienas kito nekaltino. Nors santuokinis gyvenimas tarp jų nesusiklostė, tiek Rūta, tiek Arvydas sako pykčio vienas kitam nelaikantys ir ateityje planuojantys palaikyti draugiškus tarpusavio santykius.

„Sutariame kaip normalūs žmonės, nors dabar nelabai turime apie ką bendrauti. Tiesą sakant, apskritai nelabai bendraujame, bet ir susipykę tikrai nesame. Viskas gražiuoju“, – 15min sakė R.Vilčinskienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teismas nutraukė A.Vilčinsko ir perpus jaunesnės žmonos santuoką, bet jie dar turi bendrų planų

Poros santuoka netruko nė dvejų metų, Rūta buvo jau ketvirtoji dainininko žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius