Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtoji TV3 naujojo sezono naujiena – Audrės ir Gintaro Kudabų projektas „Srovėse“!

TV3 televizija šią savaitę pristato ketvirtąją sparčiai artėjančio sezono naujieną – nuo rudens Audrė Kudabienė su žiūrovais sveikinsis publicistikos projekte pavadinimu „Srovėse“.
Audrės Kudabienės originalus sprendimas
Audrė Kudabienė / Oksanos Školnajos/15min.lt nuotr.
Temos: 1 TV3

„Ieškoti veikiausiai verta visą gyvenimą. Tai ne kartą įrodė į mūsų laidą besikreipiantys žmonės. Begalinis noras rasti teisybę, drąsumas ginant savo vaikus ir artimuosius kovoje su dideliais ir galingais – visa tai mus daro išskirtine tauta. Lietuvos žmonės švenčia tūkstantmetį! Mūsų kūrybinės grupės patirtis kur kas kuklesnė, tačiau džiaugsmas didelis, kai viešumas padeda išspręsti jūsų problemas. Ne vienus metus filmuodami Lietuvą matome pačių tikriausių žygdarbių ir didvyrių mūsų šalies miesteliuose, ligoninėse ar tiesiog vienišo ir skriaudžiamo žmogaus namuose. Nekantriai laukdami rudens šiandien žiūrovams pristatome naują televizijos projektą „Srovėse“. Visa tai, kas bus aktualu, kas palies jūsų širdis, – su visomis detalėmis ir aplinkybėmis matysite naujoje TV3 publicistikoje“, – likus šešioms savaitėms iki ypatingo TV3 rudens ketvirtą naujieną pristato laidos „Srovėse“ vedėja Audrė Kudabienė.

Nauja, tačiau laiko patikrinta publicistikos laida TV3 žiūrovams prisistatys ne tik pakeitusi pavadinimą, bet ir pastiprinusi kūrybinę grupę.

„Gal jau traukiasi krizė iš mūsų kiemo? Su pokyčiais ir debiutu TV3 kanale ne tik atnaujinome laidai kurti reikalingą techniką, bet ir subūrėme bene stirpiausių laidoje dirbsiančių žurnalistų komandą. Ji žiūrovams stengsis parodyti, kaip vienas rašytojas rašė, tai, kas nepastebima: svarbiausi dalykai akiai nematomi... (A.de Saint-Exupery)“, – sako nuo rudens su TV3 žiūrovais besisveikinsianti Audrė.

Teisybės paieška ir nematomi atradimai su Audre Kudabiene – TV3 „Srovėse“ jau nuo rudens!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius