Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek kartų per savaitę mylisi lietuviai?

Pirmą kartą Lietuvoje atliktas gyventojų seksualinio gyvenimo įpročių tyrimas parodė, kad penktadalis – 21 proc. – šalies gyventojų paprastai mylisi kartą per savaitę, 17 proc. – du ar tris kartus per savaitę, 15 proc. – apytiksliai kartą kas dvi savaites.
Vyras ir moteris
Vyras ir moteris / 123RF nuotr.

Paklausti, kaip dažnai per pastaruosius šešis mėnesius turėjo lytinių santykių, 12 proc. respondentų sakė tai darę bent kartą per mėnesį, 9 proc. – apie vieną kartą per mėnesį. 4 proc. apklaustųjų sakė besimylintys beveik kiekvieną dieną, 1 proc. – keletą kartų per dieną.

Seksualinė patirtis svarbiau nei išvaizda

Per pastarąjį šių metų pusmetį lytinių santykių buvo neturėję 21 proc. respondentų. Apklausa parodė, kad apskritai lytinių santykių nėra turėję 5 proc. respondentų. 28 proc. apklaustųjų teigė iš viso santykiavę su vienu partneriu, 15 proc. – su dviem partneriais, 30 proc. – su trim–penkiais partneriais. 11 proc. respondentų sakė, kad lytinių santykių yra turėję su šešiais–dešimčia partnerių, 3 proc. – 11–15 partnerių, 2 proc. – 16–20 partnerių.Per pusmetį lytinių santykių buvo neturėję 21 proc. apklaustųjų.

Daugiau nei 21 sekso partnerį teigė turėję 6 proc. respondentų. Kaip pranešė tyrimą inicijavusi bendrovė, 64 proc. respondentų teigė, jog jiems svarbesnė seksualinė partnerio patirtis nei jo išvaizda.

Tyrimo metu internetu apklausta 500 Lietuvos gyventojų nuo 18 metų. Balandžio mėnesį tyrimą vykdė Komunikacijos agentūrų grupė „Big Idea Group“ bendradarbiaudama su tyrimų agentūra RAIT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius