-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino aktorė Margarita Žiemelytė debiutuoja seriale „Obelis nuo obels“

Jau kitą trečiadienį TV3 savo žiūrovus pakvies į dar vieną premjerą – naują daugiaserijinę komediją „Obelis nuo obels“. Pagal garsųjį britų serialą „Birds of Feather“ statoma komedija subūrė tokią šio žanro virtuozų komandą, kuri prie ekranų neleis nuobodžiauti nė akimirkos.
Margarita Žiemelytė
Margarita Žiemelytė / TV3 nuotr.

Seriale susitiks profesionalūs teatro, kino ir televizijos aktoriai: Margarita Žiemelytė, sublizgėjusi kino juostose „Ekskursantė“ ir „Vilniaus getas“, ekscentrišku vaidmeniu „Miegančiųjų drugelių tvirtovėje“ įsiminusi Giedrė Giedraitytė, rekordus pasiekiančio TV3 serialo „Pasmerkti“ žiūrovų pamėgtas Julius Žalakevičius, Rimantė Valiukaitė ir Ramūnas Cicėnas, sukūrę daugybę puikių personažų TV3 televizijos laidose bei kine.

Premjeroje „Obelis nuo obels“ bus pasakojama iki graudulio juokinga istorija, kurios branduolys – dvi kaip diena ir naktis skirtingos seserys.

TV3 nuotr./Margarita Žiemelytė ir Rimantė Valiukaitė
TV3 nuotr./Margarita Žiemelytė ir Rimantė Valiukaitė

Milda (akt. M.Žiemelytė) – svajoklė, ištekėjusi už mylinčio ir pasiturinčio Arūno (akt. R.Cicėnas). Jų namuose trūksta tik paukščių pieno ir užsienyje besimokančio sūnaus. Tuo tarpu Vaiva (akt. G.Giedraitytė) išbandė visus įmanomus amatus, kol galų gale išmetė inkarą Gariūnų kioske, juk kas nors šeimoje turi uždirbti duonai, kol vyras Žygimantas (akt. J.Žalakevičius) svajoja kai ką išlošti.

Netikėtai į dienos šviesą iškilusiems abiejų vyrų juodiems darbeliams seserys apsigyvena kartu. Vienintele jų patarėja tampa Mildos kaimynė Renata (akt. R.Valiukaitė) – pusamžė pantera, kuri žino tik vieną būdą gauti pinigų – paimti iš savo vyro, ir tik vieną būdą juos išleisti – nepagailėti jaunesniems vaikinams…

„Man atrodo, kad lietuviškoje serialo versijoje britiško humoro nėra tiek jau daug. Aidas Puklevičius scenarijų adaptuoja, tad čia daugiau lietuviškų aktualijų“, – intriguoja M. Žiemelytė.

Aktorė tikina, kad komedijos žanras – vienas sunkiausių tiek teatre, tiek televizijos serialuose, norint gerai juokauti svarbiausia viską daryti rimtai: „Kai tu gyvenimiškai komišką situaciją suvaidini rimtu veidu, juokinga ne dėl to, kad tu pasakoji juokelius, o dėt to, kad toks gyvenimas.“

Margarita televizijos seriale – pirmą kartą, todėl jai viskas ypač įdomu: „Iš pradžių buvo keista, nes pirmą kartą susiduriu su tokiu žanru. Čia viskas kitaip – priėjimas prie žiūrovų kitoks, tempas kur kas greitesnis, scenos, kuriose filmuojuosi, taip pat neturi tikslios sekos, kaip, pavyzdžiui, teatre. Maža to, filmuojant situacijų komediją smagių ar juokingų nuotykių nutinka ir pačioje filmavimo aikštelėje. Trumpai tariant, man labai patinka filmuotis šiame seriale.“

Lietuviškus serialus kurianti prodiuserių kompanija „Videometra“ tikina: naujausias jų projektas su auksiniu aktorių penketuku dovanos puikaus gyvenimiško humoro porcijas.

Komedija „Obelis nuo obels“ – nuo sausio 15 dienos trečiadieniais 20.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius