Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kirpimo studijos atidaryme modeliais tapo žinomų kauniečių vaikai

Trečiadienio vakarą žinomi kauniečiai susirinko atgimstančiame Kauno Žemųjų Šančių rajone, kur duris atvėrė vaikų ir vyrų kirpimo studija. 
Vaikų ir vyrų kirpimo studijos „Cut Cut“ atidarymo akimirka
Vaikų ir vyrų kirpimo studijos „Cut Cut“ atidarymo akimirka / Asmeninė nuotr.

„Kai prieš dvylika metų pirmą kartą į rankas paėmiau žirkles, žinojau, kad mano pašaukimas – dirbti su vaikais. Tačiau savo atžalas atvedantys tėčiai ėmė vis dažniau pageidauti, kad ir juos apkirpčiau. Taip ir gimė mintis atidaryti kirpimo studiją ne tik vaikams, bet ir vyrams“ – susirinkusiems svečiams pasakojo vakaro šeimininkė Egidija Šatikienė.

Šventės akcentu tapo E.Šatikienės vaikiškų kirpimų demonstracija, kurios modeliais tapo žinomų kauniečių atžalos – papuošalų dizainerės Elvyros Monginienės sūnus Gustas, TV laidų vedėjos ir aktorės Neringos Mažeikienės sūnus Grantas bei verslininkės Linos Vyšniauskienės sūnus Emilis.

Asmeninė nuotr./„Cut Cut“ studijos atidarymo akimirka
Asmeninė nuotr./„Cut Cut“ studijos atidarymo akimirka

„Mano sūnus su charakteriu, ne visos kirpėjos jam sugeba įtikti, bet su Egidija jis lengvai rado kalbą“, – sakė Neringa Mažeikienė.

Kad vaikams reikia mokėti įtikti ir rasti su jais bendrą kalbą pritarė ir išskirtinių papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė. „Gustas, kaip ir daugelis berniukų, nemėgsta kirptis. Bet kai jau susikaupia, visuomet išreiškia pageidavimus, kokia turėtų būti jo šukuosena“, – sakė Elvyra.

Šventėje su širdies drauge Živile Joneikaite apsilankęs prodiuseris Gediminas Juodeika džiaugėsi kaimynystėje duris atvėrusia nauja kirpimo studija. „Gyvenu visiškai šalia, tad tikrai čia būsiu dažnas svečias. Mačiau, kad kerpamiems vaikams užimti čia duoda ir planšetes, suranda visokių pramogų. Net žaidimų konsolė ir projektorius yra. Tai jaučiu, kad ir man čia būtų nenuobodu“, – juokėsi G.Juodeika.

Vaikų ir vyrų kirpimo studijos „Cut Cut“ įkūrėja Egidija Šatikienė vakaro svečiams prasitarė, kad jau netrukus visuomenę pasieks dar vienas jos projektas – pačios kurtų madingiausių vaikiškų kirpimų katalogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius