-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujos vaikų kirpyklos modeliais tapo Jurgitos ir Kristupo Krivickų dukros

Gyvendamas su keturiomis damomis laidų vedėjas Kristupas Krivickas veikiausiai kartais gali pasijusti lyg grožio salone. Žmona Jurgita ir trys dukros neretai mėgsta užsiimti „mergaitiškais reikalais“. Ypač rūpintis plaukais.
Jurgita Krivickienė su dukromis
Jurgita Krivickienė su dukromis lada ir Atėne / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Ilgi išpuoselėti plaukai puošia kiekvieną moterį. Tą puikiai žino ir Jurgita, todėl savo dukroms Atėnei (9) ir Eladai (6) stengiasi negailėti pamokų ir patarimų, kaip juos prižiūrėti. Specialūs šampūnai, aliejai – tai tik dalis svarbiausių dalykų, kuriuos Jurgita nuolat naudoja kone kasdien.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kristupų dukros Atėnė ir Elada

Trečiadienio vakarą visos trys jos atvyko į naujai duris atvėrusią vaikų kirpyklą, kurioje profesionalūs meistrai ne tik pasakojo, kaip išsaugoti sveikus plaukus, bet ir pristatė naujas vaikiškų šukuosenų tendencijas.

„Mes su mergaitėmis mėgstame viena kitai pinti plaukus, nuolat stengiamės atrasti kokių įdomesnių sušukavimo būdų. Elada man vis internete parodo įvairių sušukavimo pavyzdžių, kaip ką supinti, kaip padaryti... Kartais iš pirmo karto ir nepavyksta, tačiau man pačiai patinka mokytis, jau vadinu save įgudusia ir vis tobulėju“, – juokėsi Jurgita.

Tuo tarpu vyresnioji dukra Atėnė, pasak jos, kantrybės turi mažiau, eksperimentų nelabai mėgsta. Jos mėgstamiausia šukuosena – tiesiog surišta uodega. „Sukame ir kuodelius, ji lanko gimnastiką, todėl būtina tvarkingai sukelti plaukus“, – pasakojo Jurgita.

Šukuoseną mamai kartais padaro ir mažoji dukra – trejų metukų Fausta. „Būna, kad namuose atidarome tikrą šukuosenų saloną“, – juokėsi žavi tamsiaplaukė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka

Už tokius savo ir dukrų plaukus ji dėkinga genams. „Anksčiau dukrų plaukai buvo silpni, tačiau su kiekvienais metais kasos vis storėja. Pati savo plaukams daug priežiūros neskiriu, tačiau naudoju profesionaliais priemones. Visoms mums plaukai auga greitai, tačiau į kirpyklą užsukame maždaug 3 kartus per metus, dažniau nėra poreikio. Be to, mergaitės nori turėti ilgus plaukus“, – sakė Jurgita.

Pasak jos, vaikams skirtos kirpyklos – labai gera idėja, todėl ji džiaugėsi Vilniaus senamiestyje įsikūrusia „Bambina“ kirpykla. „Vaikams visada smagiau eiti ten, kur viskas pritaikyta būtent jiems ir pagal juos. Tuomet tai tampa dar viena pramoga, žaidimu“, – sakė ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka

Tuo įsitikinusi ir kirpyklos savininkė Vaida Galinauskienė. Esą mažiesiems klientams itin patinka automobilio ar lėktuvo formos kirpimo kėdės, kol meistrai darbuojasi – jie gali žaisti kompiuterinius žaidimus ar žiūrėti animacinius filmukus, vartyti vaikiškas knygas, vaišintis įvairiais skanėstais.

Atidarymo renginyje taip pat apsilankė ir futbolininko Deivido Česnauskio bei jo žmonos Vaidos sūnūs Deividas ir Rojus.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaikų kirpyklos atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deividas Česnauskis su sūnūmis Rojumi ir Deividu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius