Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

KK2 žurnalistė Liza Kogan pagimdė berniuką: „Sūnaus vardas būtinai turėjo būti iš L raidės“

Laidos „KK2 penktadienis“ žurnalistė Liza Kogan-Lukoševičienė su sutuoktiniu, inžinieriumi ir koncertų organizatoriumi Luku Lukoševičiumi mokosi naujų pareigų – birželio 15-osios vakarą jie tapo tėvais. Porai gimė, kaip mama sako, labai gražus ir labai plaukuotas berniukas, kuriam suteikė apgalvotą bei stiprų vardą.
Lizos Kogan ir Luko Lukoševičiaus vestuvių akimirka
Liza Kogan ir Lukas Lukoševičius susituokė 2017-ųjų gegužę. Į vestuves atvyko ir garsūs poros bičiuliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Berniukas šį penktadienį, 19:33 val., gimė Vilniaus gimdymo namuose. Labai gražus ir labai plaukuotas. Gimė 51 cm, 3200 g svorio“, – juokdamasi 15min pranešė Liza Kogan.

Ji pasakoja seniai žinojusi, kas gims, tad pirmagimio vardą su sutuoktiniu Linu jau buvo susigalvoję. Ir pavadino jį Leonardu.

„Nusprendėme, kad vardas būtinai turi būti iš L raidės. Nes Liza, Lukas ir šuo Lego. Tik su vyru nesutariame, kuris pasiūlė Leonardo vardą – aš sakau, kad čia buvo mano idėja, vyras sako, kad jo“, – juokiasi Liza.

Tėvai džiaugiasi, kad vaiko vardas yra stiprus, didingas ir kilmingas. Ir pateikia keletą pavyzdžių: „Da Vinči, Di Caprio, dar Pobedonoscevas ir vėžliukas nindzė Leonardo“, – šmaikštauja nauja mama.

Liza Kogan pasakoja, kad gimdymas praėjo gerai, o už tai dėkoja Vilniaus gimdymo namų kolektyvui. Visgi didžiausi komplimentai skrieja visą laiką šalia buvusiam vyrui.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lizos Kogan ir Luko Lukoševičiaus vestuvių akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lizos Kogan ir Luko Lukoševičiaus vestuvių akimirka

Ji sako, kad abiem vis dar sunku suvokti, kas nutiko. Tačiau laimė neabejotinai yra begalinė. „Net neįsivaizduoju, kaip apibūdinti jausmą esant mama. Visą laiką žiūrint į jį norisi tiesiog verkti iš laimės“, – sako Liza.

Visgi užsisėdėti namuose ji nesiruošia. Laidos „KK2 penktadienis“ žurnalistė planuoja į darbus grįžti naujame televizijos sezone, jau šį rudenį.

15min primena, kad po ketverių metų draugystės Liza ir Lukas aukso žiedus sumainė 2017-ųjų gegužę. Pasveikinti jų į Santuokų rūmus atvyko būrys poros draugų, tarp jų – ir žinomi žmonės. Šventėje buvo galima sutikti dainininkes Viliją Pilibaitytę-Mią, Donatą Gutauskienę-Laisvą, Živilę ir Viktorą Diawaras, Donatą Meiželytę, Žygį Stakėną.

Vestuvių dieną jaunavedžiai neslėpė pasvajojantys apie šeimos pagausėjimą, o Lukas 15min net prasitarė norintis susilaukti dvynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius