Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje atidaroma į Lietuvos rekordų knygą jau patekusi linksmybių vieta

Birželio viduryje Klaipėdoje svečius pakvies aukščiausiai įrengta atvira maitinimo vieta „SKY21 terrace by BarBar'a“, įrašyta į Lietuvos rekordų knygą.
Vaizdai iš terasos
Vaizdai iš terasos / „Ugo projektai“ nuotr.

„Amberton“ viešbučio K pastate, 21-ame aukšte įsikūrusi pasilinksminimų erdvė „SKY21 terrace by BarBar'a“ duris atvers viename aukščiausių Klaipėdos taškų, 70 metrų aukštyje. Tai vienintelė, analogo neturinti vieta Lietuvoje, iš kurios matoma įspūdinga Klaipėdos panorama – uostas, Kuršių marios, Baltijos jūra, senamiestis ir visi gražiausi miesto panoramos reginiai.

Tai – nauja bendrovės „Ugo projektai“ investicija. Įmonės vadovas Rimvydas Rukaitis teigė, kad sėkminga verslo plėtra įtakoja sekantį sprendimą – bendrovės pavadinimo keitimą.

„Esame įgyvendinę ne vieną dėmesio sulaukusį projektą, turintį sąsajų su „BarBar'a" vardu. Tai ir prieš du metus atidarytas Palangos paplūdimio ar kokteilių baras Kauno Senamiestyje. Taip pat prieš metus uostamiestyje pradėjęs veikti naktinis klubas“, – sakė verslininkas.

Anot jo, „BarBar'a" vardas jau yra tarsi kokybiškų, atraktyvių pasilinksminimų simbolis, todėl numatyta tiek tolimesnė įmonės, tiek šio prekės ženklo plėtra.

Pagrindinės terasos patalpos ne tik atnaujintos, jas dengs specialus stogas, turėsiantis suvaldyti gūsingus pajūrio vėjus. Iki rugsėjo pabaigos dirbsiančios įstaigos konstrukcijos kurtos maždaug pusmetį.

„Tai nebus tik pasisėdėjimų vieta. Organizuosime ir gyvos muzikos vakarus, ir didelius, iššūkių reikalaujančius vakarėlius“, – sakė pašnekovas.

„SKY21 terrace by BarBar'a" projekto vadovas ir idėjos autorius – vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas, dar žinomas Driule XL vardu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius