Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje įsikūrusi Nijolė Pareigytė: „Po koncertinio turo planuosiu šeimą“

Grupės „69 danguje“ narės Nijolės Pareigytės (27) gyvenime – viena kitą vejančios permainos. Vos prieš kelis mėnesius naujuose namuose Klaipėdoje su draugu Rimvydu Rukaičiu įsikūrusi mergina netrukus grįš į didžiąją sceną. Tačiau ne visi gyvenimo pokyčiai pradžiugino Nijolę. Antrajame TV3 laidos „Ūkininkas ieško žmonos“ sezone dainininkę pakeitė kita atlikėja – grupės „ŠarkA“ narė Gintarė Valaitytė.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visai neseniai džiaugeisi darbu televizijoje, tačiau dabar tavo vedėjos vieta atiteko Gintarei. Kodėl taip nutiko?

Tai buvo TV3 pasirinkimas. Vedėjos darbo netekau dėl to, kad buvau Vilniaus naktinio klubo „Kokainas“ direktorė, tai ir sugadino mano reputaciją. Laidos kūrėjai nusprendė, kad mane reikia pakeisti.

Kai pradėjau dirbti šiame klube, prasidėjo visokie negražūs straipsniai, siejantys klubo pavadinimą su narkotikais ir manimi. Žurnalistai ieškojo sensacijų ir taip man pakenkė. Tačiau minėtas klubas buvo ir mano nelabai apgalvotas pasirinkimas.

Tad ką veiksi toliau, kai nebeliko darbo televizijoje?

Šią vasarą atsikuria mūsų grupė „69 danguje“. Turime daug suplanuotų koncertų, tad vasarą dar padirbėsime ir tada jau tikrai su gerbėjais atsisveikinsime. Užsakovai iki šiol skambina, prašo, kad bent trumpam atsikurtume, bent vienam vakarui, kokiam nors firmos baliui. Kadangi gavome daug užsakymų, nusprendėme grįžti.

Po grupės išsiskyrimo praėjusių metų rudenį dingai iš TV ekranų, žurnalų puslapių, o anksčiau žiniasklaida aprašinėjo kiekvieną ne tik tavo, bet ir tavo augintinės Zaros žingsnį. Nepasiilgai dėmesio?

Tikrai ne. (Juokiasi.) Galbūt tėveliai labiau pergyvena, kad nebemato manęs žiniasklaidoje, tačiau dabar jie mane vos ne kasdieną gyvai mato (Klaipėda – gimtasis Nijolės miestas). Aš labai džiaugiuosi šia pertrauka ir kad bendravimas su žurnalistais nebėra privaloma mano darbo dalis. Pasiūlymų filmuotis sulaukiu labai daug, bet turiu galimybę jų atsisakyti. Dabar tik dėl savęs sutinku kažkur filmuotis. Man nepatinka blevyzgos apie beleką – kur praėjusią vasarą buvau, ką valgiau, kodėl sukūdau ar sustorėjau. Eiti į pokalbių laidas atsisakau, nes viskas jau tiek kartų iškalbėta... Juk ir žiūrovui nėra malonu žiūrėti į tuos pačius veidus. Kartais gerai išnykti. (Šypsosi.)

TV3 nuotr./Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė

Likai vienintelė netekėjusi ir šeimos neturinti „69 danguje“ narė. O vėl susibūrusios grupės merginų kalbos nuo šiol dar labiau sukasi ne apie vakarėlius, o apie vaikus.

Jau po Godos šeimos pagausėjimo pastebėjau, kad kalbos dažniau krypsta apie vaikus, o ne apie vaikinus, ar kur koks renginys, ar afterpartis vyksta. Jau seniai mūsų kalbos sukasi ne apie pasilinksminimus, o apie rimtesnius dalykus – kuri kokią knygą perskaitė, ką naujo sužinojo, ką per žinias matė ir panašiai.

Ar nėra keista, kai prisimeni, kiek visko pasikeitė nuo grupės įsikūrimo iki šių dienų?

Man faina, kad grupė mus subrandino. Nenuėjome klystkeliais, neatitrūkome tuo tikrų, gražių ir taurių dalykų – šeimos ir vaikų. Būna, kad žvaigždžių gyvenimas išveda iš proto, pradedi nieko nebevertinti ir nebeturi nieko brangaus. Mūsų grupėje vertybės tikrai egzistuoja, labai džiaugiuosi, kad kiekviena mūsų savaip brendo. Bus malonu dar kartą susitikti ir kartu pabūti.

Visai neseniai su draugu Rimvydu apsigyvenai Klaipėdoje. Ar nepasiilgsti sostinės?

Klaipėdoje gyvenu jau du mėnesius ir sostinės pasiilgau žiauriai. Kartais net širdį suspaudžia, kai per žinias pamatau Vilniaus gatves. Sostinė visgi yra sostinė. Klaipėdoje gyvenimas daug ramesnis. Gyvenu ramiai prie jūros, bet kartais pasiilgstu šurmulio ir bohemiško gyvenimo Vilniuje.

Gal jau pradėjai galvoti apie šeimos kūrimą? Nejauti aplinkinių spaudimo?

Kai jau būsiu laisva, galėsiu pasinerti į kažkokį planavimą. Sunku galvoti apie tai dabar, nes gyvenu vasaros planais. Žinote, jau nebegaliu nuo to bėgti, jau ir metai nebe tie. (Juokiasi.) Mamai juk visada priekaištavau, kodėl taip vėlai mane gimdė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius