Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knygos apie meilę, vyrą ir šokoladą pristatyme – žavių moterų būrys, tarp jų ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Trečiadienio vakarą Šiuolaikinio dizaino galerijoje Arūnas Matačius pakvietė bičiulius trumpam stabtelti, pasimėgauti šokoladu ir drauge paskaityti knygą. A.Matačius vakaro metu pristatė debiutinį romaną „Naivus romanas apie meilę, vyrą ir šokoladą“.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė
Jurgita Jurkutė-Širvaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Sakoma, kad kuriant gyvenimo laimę reikia trijų asmenų: vieno, kuris visada išklauso; antro, kuris išklauso ir padrąsina; ir trečio, kuris išklauso ir kritikuoja. Atsitiko taip, kad tie trys žmonės romane yra moterys. Autorius juokavo vakaro metu, kad tai pirmas ir paskutinis romanas, daugiau dalių nebus. Arūnas susirinkusiems pasakojo, kiek laiko rašė knygą, apie ką ji, kokia tema joje gvildenama.

Pasiklausyti ištraukų iš romano ir pasidžiaugti A.Matačiaus sėkme atvyko gausus būrys žinomų moterų. Vakarą su knyga rankose laido Aistė Jasaitytė-Čeburiak, Ugnė Skonsmanaitė, Daiva Urbonavičiūtė, Lavija Šurnaitė.

Renginyje apsilankiusi Jurgita Jurkutė-Širvaitė prisipažino, kad nėra smaližė. „Nemėgstu šokolado, man labiau patinka tai, kas sūru, pavyzdžiui, „McDonald's“, – kalbėjo Jurgita.

Vakaro metu viešnios taip pat buvo kalbinamos prieš kameras ir klausinėjamos įvairių dalykų apie meilę, gyvenimą.

„Man asmeniškai meilė yra tai, kai tu žinai, kad be to žmogaus, darbo, knygos, maisto, gero vyno negali gyventi. Tuo nori mėgautis, džiaugtis“, – svarstė J.Jurkutė-Širvaitė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Apie Arūną Matačių

Arūnas Matačius savo karjerą pradėjo tarptautinėje reklamos agentūroje. Ieškodamas savirealizacijos, kūrėjas bandė savo jėgas režisuodamas renginius, meninius ir TV projektus. Arūnas Matačius yra prodiuseris, kuris dvejus metus iš eilės padėjo Lietuvos muzikos atlikėjams laimėti MTV Europos muzikos apdovanojimus. Kartu su Dalia Ibelhauptaite, Juozu Statkevičiumi ir Gintaru Rinkevičiumi sūkurė precedentų pasaulyje neturinčia elektroninę operą „XYZ“. Laimingo atsitiktinumo dėka susipažinęs su „Chocolate Naive“ įkūrėju Domantu Užpaliu, prisijungė prie vienintelės Šiaurės Rytų Europoje manufaktūros, kuri šokolado gamybos procesą pradeda nuo pat jo ištakų, t.y. kakavos pupelių.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Matačius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Matačius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius