Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas pavydi savo įpėdiniui?

Šį sekmadienį bus išrinktas beveik penkis mėnesius trukusio projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas. Jis taps antruoju publikos numylėtiniu. Pernai Lietuvos žmonės balsus atidavė už Miką Stankevičių. Dantimis grojantis septyniolikmetis sako, kad jam šiek tiek gaila skirtis su šiuo titulu. Be to, naujam nugalėtojui jis šiek tiek pavydi galimybės atstovauti Lietuvai pasauliniame talentų šou
„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas
„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Laimėjęs šiame projekte įgijau neįkainojamos patirties, susipažinau su daugybe naujų žmonių, sulaukiau daug pasiūlymų demonstruoti savo talentą įvairiuose renginiuose ne tik Lietuvoje. Žmonės gatvėje mane iki šiol pažįsta. Nebūna nė vienos dienos, kad neišgirsčiau: „Žiūrėk, čia Mikas iš talentų“, – pasakojo kaunietis.

Mikas pripažįsta turėjęs šansų įsisukti į TV pramogų pasaulį, bet jo tikslas – kulinarija. Šiuo metu po pamokų jis darbuojasi viename sušių bare, o baigęs mokyklą planuoja studijuoti kulinariją Londone.

Paklaustas, ar per metus nenuzulino savo dantų, Mikas juokdamasis pasakė, kad neseniai lankėsi pas odontologą ir tas patikinęs, jog dantys labai sveiki.

Būsimam „Lietuvos talentų“ nugalėtojui jis patarė neužmigti ant laurų ir tinkamai atstovauti Lietuvai. „Laimėtojo gyvenimas gali pasikeisti radikaliai, tik svarbu pasinaudoti proga. Kas šiemet juo taps? Labai sunku prognozuoti, nes finale susirinko žiauriai talentingi“, – sakė vaikinas.

Miką ir jo muzikavimą dantimis dar kartą bus galima išvysti finale, kuriame dėl pagrindinio prizo – 10 000 eurų – susikaus 10 talentų: muzikinis trio „Bjelle ir PERU“, akordeonistas Martynas Levickis, dainininkė Kristina Radžiukynaitė, vaikinų grupė „Kvinta“, reperis Vytautas Matuzas, hiphopo grupė „Extreme“, būgnininkai „Ritmas kitaip“, dainininkė Diana Jasilionytė, oro akrobatė Karolina Stanionytė ir romantiškasis Jurijus Veklenka.

„Lietuvos talentų“ finalas – sekmadienį, sausio 16-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius