Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko trokšta moterys: Valentino dienos dovanų TOP 5

Visi vyrai žino – moterys staigmenas mėgsta. Tačiau tikriausiai kiekvienas prisimena bent vieną kuriozišką situaciją, kai ilgai rinkta dovana brangiajai padarė ne malonią staigmeną, o privertė raudonuoti iš pykčio. Jei nenori kartoti klaidų, pasinaudok dovanų ekspertų „LaisvalaikioDovanos.lt“ patarimais ir šiais metais savo mylimąją nustebink svajonių dovana.
Šv. Valentino dieną kauniečiai kviečiami praleisti ne namuose.
Šv. Valentino diena. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

1. Gurmaniška vakarienė

Valentino vakaras – labai tinkama proga mylimajai atskleisti savo kulinarinius sugebėjimus. Tik nedaryk klaidos – jei virtuvėje esi itin retas svečias ir sunkiai atskiri raudonėlį nuo kario, geriau nerizikuok ir šį meilės vakarą nevaidink kulinaro, o pakviesk ją į romantišką vakarienę restorane. Tau tik reikia nuspręsti, kurios šalies virtuvę pasirinkti, o visa kita padarys savo srities žinovai.

2. Romantiška nakvynė

Įsivaizduok: rožių žiedlapiais nubarstyta lova, šampanas kambaryje, ryte – pusryčiai į lovą, atpalaiduojantys masažai ir burbulinės vonios malonumai – skamba viliojančiai, tiesa? Ir jei jūsų butas nė iš tolo neprimena šio romantiško vaizdelio, yra išeitis – Valentino vakarą praleiskite ne savo namuose, o pailsėkite viešbučio apartamentuose. Romantiška aplinka garantuos pačias įsimintiniausias akimirkas jūsų meilės lizdelyje.

3. Apatinis trikotažas

Gundantis apatinis trikotažas – būtinas kiekvienos seksualios moters atributas. Tačiau išrinkti tinkamą jo dydį – nemenkas iššūkis net ir gerai savo mylimosios apimtis žinančiam vyrui. Kad vėl netektų atsiprašinėti už netinkamo dydžio dovanėlę, geriau padovanok dovanų čekį ir suteik galimybę savo mylimajai pačiai išsirinkti jai puikiai tinkantį apatinį trikotažą. O Tu galėsi įvertinti jos pasirinkimą.

4. Papuošalai

Tikriausiai esi girdėjęs, kad moteriai niekada nebus gana batų ir rankinukų, o atidariusi sausakimšą rūbų spintą ji kas rytą savęs klausia „ką apsirengti“. Tačiau juk prie kiekvienos suknelės, reikia turėti ne tik tinkančius batelius ir rankinuką. Itin svarbia įvaizdžio detale yra ir papuošalai. Tad patikėk – moteriai niekada nebus per daug ir papuošalų! O jei nelabai žinai, ką išrinkti, būk tikras – Tavo mylimoji gerai žinos, kokios spalvos ir formos vėrinio jai šiuo metu labiausiai reikia.


5. SPA ritualas dviem

Jei savo mylimosios nepalepini masažais, o jūsų namuose nebuvo įgyvendinta jos svajonių vonios kambario vizija, bent per Valentino dieną padovanok savo brangiajai kelionę į SPA malonumų pasaulį. Pasilepinkite masažu dviese, atsipalaiduokite hidromasažinėje vonioje, pasikaitinkite garinėje pirtelėje. Mėgaukitės buvimu kartu ir išskirtiniu dėmesiu vienas kitam!

Gėlės

Kad ir ką šį meilės vakarą įteiktum savo brangiausiai gyvenimo moteriai, nepamiršk, kad gėlės – privalomas kiekvienos dovanos atributas. Juk Tavo mylimoji nusipelnė pačių gražiausių žiedų pasaulyje.

Dar daugiau dovanų Tavo mylimajai rasi www.LaisvalaikioDovanos.lt

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius