-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl buvęs Džordanos Butkutės mylimasis Sergėjus Gorbonas po skyrybų pabėgo iš Lietuvos?

Šį antradienį 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” – išskirtinis buvusio Džordanos Butkutės mylimojo Sergėjaus Gorbono interviu.
Džordana Butkutė su draugu
Džordana Butkutė su Sergėjumi Gorbonu / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad per dešimt su Džordana praleistų metų Sergėjus apie savo ir žinomos dainininkės gyvenimą  girdėjo daugybę istorijų ir nuolatos virė karščiausių gandų sūkuryje. Tačiau nė viena intriga neprilygo tai, kuri prasidėjo po judviejų skyrybų.  Neatlaikęs spaudimo, kaltinimų ir grasinimų Džordanos Butkutės mylimasis tuomet tiesiog dingo iš Lietuvos. 

„Pirmiausia, man buvo skaudu. Paskui praėjo. Ir dabar noriu poniai dainininkei pasakyti ačiū. Ji man parodė, kokia neturi būti moteris. Kai turėsiu pinigų, pastatysiu jai paminklą”, – atviraus Sergėjus Gorbonas.

Po ilgų užsienyje praleistų metų, prieš pora savaičių  Sergėjus Gorbonas pirmą kartą grįžo į gimtinę. Iki šiol kantriai tylėjęs vyras nusprendė: Lietuvai atėjo metas sužinoti, koks gi iš tiesų buvo jo gyvenimas su Džordana.

Pasiryžti pasakoti savo istoriją jam nebuvo lengva. Juk iki šiol Džordanos Butkutės ir buvusio jos vadybininko bei sugyventinio ryšiai  buvo vadinami viena didžiausių pramogų pasaulio paslapčių. Tačiau kodėl Sergėjus po skyrybų su scenos primadona buvo priverstas sprukti iš Lietuvos?

„Jei aš atskleisčiau vieną dalyką apie Džordaną, Lietuvoje tai prilygtų bombos sprogimui. O mane tikriausiai užmuštų”, – paslaptimis „Neišgalvotuose gyvenimuose” dalysis buvęs Džordanos Butkutės gyvenimo draugas Sergėjus Gorbonas.

„Neišgalvoti gyvenimai“ – antradienį 20.30 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius