-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Pikul namuose įrėminta Jasaičio nuotrauka?

Jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas yra gražus“ atsakys į iki šiol visus kankinantį klausimą – ar krepšininko Simo Jasaičio širdyje pražydo nauja meilė? Jau kuris laikas garsiai kalbama apie byrančią vieno garsiausių Lietuvos krepšininkų šeimą, tačiau iki šiol taip ir likdavo neaiškūs Simo bei jo žmonos Vaidos santykiai.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jokia kita moteris nesugriaus tvirtos šeimos. O jeigu ji griūva, tai gal tos šeimos išvis nėra?“ – retorišką klausimą užduos garsioji blondinė, jau pusmetį kaltinama užmezgusi romaną su vedusiu krepšininku ir ardanti jo šeimą.

Iki šiol mergina dar niekam nebuvo prisipažinusi, kad juodu sieja artima draugystė, privertusi naujai pažvelgti į gyvenimą, pamėgti krepšinį ir išmokti nekreipti dėmesio į klijuojamas etiketes. Prašmatniuose Oksanos Pikul namuose TV3 laidos kūrėjams iškart į akis krito šiuo metu užsienyje žaidžiančio krepšininko nuotrauka bei trispalvis šalikas su jo atvaizdu, vardu bei pavarde.

„Tai Simo dovana“, – žaviai šypsodamasi prisipažins Oksana.

Tad kas vis dėlto sieja skandalingą dainininkę ir krepšinio žvaigždę?

Kita pirmadienio „Gyvenimas yra gražus“ laidos tema atskleis žvaigždžių vakarėlių anatomiją ir pasakos apie vakarėlių liūtus. Kas jie – dykaduoniai ar apsukrūs verslininkai, puikiai išmanantys savireklamos taisykles ir žinantys, kaip iš jos uždirbti pinigų? Žilvinas Grigaitis, Eglė Mickevičienė ir Nerijus Juška laidoje atvirai pasakos ne tik apie tai, kas vyksta žvaigždžių linksmybėse, bet ir apie tamsiąsias jų puses.

„Viename žvaigždžių vakarėlyje šalia manęs ant grindų gulėjo žmogus, o man teko jį gaivinti. Tai padarė narkotikai“, – atskleis vienas laidos herojų.

TV3 gyvenimo būdo laida „Gyvenimas yra gražus“ – pirmadienį 20.30 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius