Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kodėl?“ studiją paliko V.Andriukaitis, neištvėręs aštrios diskusijos apie D.Kedžio teisingumą

Pirmadienį 19.40 val. TV3 aštrios pokalbių laidos „Kodėl?“ studijoje – neįtikėtina pokalbių drama. Šį kartą susitiks du nesutaikomi priešai: Kedžio šalininkai ir teisėsaugos atstovai. Drąsiaus Kedžio artimųjų kova tęsiasi – ar dar įmanoma sulaukti teisingumo?
Rūta Janutienė
Rūta Janutienė / TV3 nuotr.

„Aš nenoriu, kad šitie žmonės tyčiotųsi“, – prieš pat filmavimą pareiškė buvusi vaikų teisių kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė.

Dar neprasidėjus diskusijai, laidos vedėja Rūta Janutienė turėjo raminti politikus ir teisininkus, kurie vos tik įžengę į studiją sulaukė karštų emocijų ir garsių šūksnių: „Gėda!“

„Tai, kas čia vyksta, yra spektaklis!“ – kas galėjo pamanyti, kad šie žodžiai tebuvo įvadas į Vytenio Andriukaičio akibrokštą. Vidury filmavimo V.Andriukaitis pareiškė, kad paduos Seimo narį Saulių Stomą į teismą, ir pasuko iš studijos su įjungtu mikrofonu. Šis užfiksavo politiko užkulisiuose sukeltą skandalą.

Garsūs aktoriai, visuomenės veikėjai, dabartiniai ir buvę ministrai, prokurorai TV3 laidos „Kodėl?“ studijoje susikovė precedento neturinčiame argumentų mūšyje. Neringa Venckienė prieš Teisėjų tarybos pirmininkę Laimą Garnelienę ir R.Šalaševičiūtę. Terorizmu kaltinta ir kankinta Eglė Kusaitė prieš Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininką Arminą Lydeką. Kęstutis Čilinskas prieš V.Andriukaitį.

Pokalbių laidos svečių diskusiją lydėjo audringos tribūnų reakcijos. Tiek švilpimo, trypimo ir emocijų protrūkių televizijos eteryje jau seniai nebuvo.

Faktai ir argumentai, kova ir gynyba – kur slypi nesibaigiančios bylos tiesa, pirmadienio vakarą aiškinsis pokalbių laida „Kodėl?“ 19.40 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius