Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Vytenis Sinkevičius futbolą žaidė su balerinos sijonėliu?

Antradienio popietę, universalioje arenoje „Sportima“ vyko 11 metrų baudinių konkursas. Futbolo kamuolį į vartus spardė „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėjai, kurie metė iššūkį profesionaliam Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo vartininkui Mariui Rapaliui.
Televizijos laidų vedėjas Vytenis Sinkevičius
Televizijos laidų vedėjas Vytenis Sinkevičius / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Išbandyti savo jėgas ir pademonstruoti taiklų spyrį į „Sportima“ maniežą pirmieji atskubėjo „Lietuvos ryto“ televizijos savireklamos skyriaus vadovas Paulius Skučas bei naujienų tarnybos atstovai Marius Jančius ir Andrius Kavaliauskas. Netrukus prie vyriškos kompanijos prisidėjo pramoginių televizijos laidų vedėjai Vytenis Sinkevičius, Ernestas Janušas, Arnoldas Lukošius ir bene labiausiai užkietėjęs futbolo mėgėjas Donatas Baumila-Dunis.

„Pirmiausia man patinka baletas, vėliau sportas, tačiau visuomet žiūriu krepšinio, futbolo, šachmatų ir kitų sporto šakų varžybas“, – besidėdamas balerinos sijonėlį šmaikštavo laidų „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ ir „Kas tu toks?“ vedėjas Vytenis Sinkevičius.

Balerinos apranga – tikslas apgauti vartuose stovintį profesionalą, beveik sutartinai teigė Vytenio kolegos, kurie taip pat bandė įvairiais juokeliais išbalansuoti žalgiriečių vartininko Mariaus Rapalio susikaupimą.

„Televizijos laidų vedėjai tikrai išradingi žmonės, tačiau labai nustebau, kuomet reikėjo atlaikyti Dunio spyrį į vartus. Jis buvo itin stiprus. Tik vėliau Dunis prasitarė, jog žaidžia futbolą su draugais bent kartą į savaitę“, – įspūdžiais dalinosi M.Rapalis.

Kiekvienas televizijos laidų vedėjas iš 11 metrų atstumo į vartus galėjo spirti po penkis kartus. Geriausiai smagiose varžybose pasirodė futbolą dievinantis laidos „Padėkime augti“ vedėjas Donatas Baumila-Dunis ir futbolą paskutinį kartą vaikystėje žaidęs informacinės laidos „Reporteris“ vedėjas Andrius Kavaliauskas. Iš pradžių vyrai po du kartus palaužė vartininko gynybą. Tačiau galiausiai trečiąjį finalinį taiklų smūgį į vartus paleido Andrius Kavaliauskas ir pats negalėjo patikėti savo pergale.

Ši akcija buvo skirta priminti, kad yra daug žmonių, kurie myli bei moka žaisti futbolą. Smagiai antradienio popietę praleidę „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėjai besiskirstydami pažadėjo, jog birželio 3 dieną mintimis palaikys Lietuvos futbolo rinktinę išvykoje, kuomet bus žaidžiamos rungtynės su Lichtenšteino vienuolike.

„Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų taip pat laukia maloni staigmena. Nuo šio penktadienio visi galės spėti rungtynių Lichtenšteinas – Lietuva rezultatą bei laimėti Lietuvos futbolo federacijos įsteigtus vertingus prizus. Savo spėjimus visi futbolo sirgaliai gali siųsti iki birželio 3 dienos elektroniniu paštu – sirgalius@lrytas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius