Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl žlugo Romanovo prezidentinė svajonė?

Šio ketvirtadienio „Čia ir dabar“ laidoje net dvi itin aktualios temos. Kas suinteresuotas kalbomis apie lito devalvaciją ir kaip vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Vladimiras Romanovas siekia Prezidento posto? Intriguojančius klausimus šį ketvirtadienį, kovo 19 dieną, 19.15 val. nagrinėja laida „Čia ir dabar“.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / TV3 nuotr.

Milijonierius, ne vieną nustebinęs savo sprendimu kandidatuoti į Lietuvos prezidento postą, itin retai bendrauja su žurnalistais, ypač, kai kalbama apie asmeninį gyvenimą. Ko jau ko, o gandų apie V. Romanovą sklando pačių įvairiausių. Dėl išskirtinio interviu „Čia ir dabar“ žurnalistai tarėsi ne vieną savaitę, kol pagaliau verslininkas sutiko skirti laiko TV3 žiūrovams.

Atviras pokalbis ne tik apie jaunystę, pirmąją meilę ir pelningo verslo pradžią, bet ir apie naują iššūkį – kandidatavimą į Prezidento postą. Laidos kūrėjai užtikrina, kad kai kurie pono Romanovo biografijos vingiai ir atvirumas laidos „Čia ir dabar“ žiūrovus gerokai nustebins.

Taip pat ketvirtadienį TV3 žiūrovai išgirs istoriją apie prieš dvi savaites Lietuvos žmones apėmusią paniką. Pasklidus gandams apie galimą lito devalvaciją, lietuviai užgulė valiutos keityklas ir banko skyrius. Kiek tiksliai žmonės iškeitė litų į eurus, šiandien negali atsakyti niekas. Aišku viena – valiutos iškeista nemažai. Kam naudingas gandų ir dezinformacijos skleidimas? Ekspertai sutartinai tvirtina, kad šalyje siaučiant ekonominei krizei, „įsiūbuoti“ ir taip svyruojantį finansų laivelį tikrai nėra sudėtinga.

Kritikos strėlės smigo į Seimo biudžeto ir finansų komiteto pirmininką Kestutį Glavecką. Esą jo mintys apie galimą lito devalvaciją visuomenėje pasėjo baimę ir paniką. Tačiau ar tikrai šioje situacijoje galime kaltinti tik vieną žmogų? Kai kurie ekspertai prasitaria, kad finansų sistemos destabilizavimu gali būti suinteresuotos ir užsienio specialiosios tarnybos. Laidoje bus prisiminti ir 2003-ieji, kuomet prieš pat antrąjį Prezidento rinkimų turą viename iš dienraščių pasirodė informacija apie galimą Vilniaus banko krachą.

Per gan trumpą laiką iš šio komercinio banko išplaukė apie 600 milijonų litų. Kaltų tąkart nerado. Ar šį kartą bus išaiškinti panikos sukėlėjai? O galbūt pasklidę gandai turi realų pagrindą ir litas jau skaičiuoja savo paskutines dienas? Atsakymai – šį ketvirtadienį 19.15 val. laidoje „Čia ir dabar“.

Aktualios, intriguojančios ir atviros temos, – jau šį ketvirtadienį, 19.15 val. laidoje „Čia ir dabar“ per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius