Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokį automobilį renkasi žvaigždės? (papildyta lapkričio 13 d.)

Mes jūsų nenustebinsime parašydami, kad garsenybės mėgsta išskirtinius automobilius. Patogi, greita, ekonomiška – štai tokias savybes dažniausiai privalo turėti transporto priemonė, į kurią drąsiai sėda žinomas žmogus. Žurnalas „Privatu!“ suteikia jums progą paganyti akis į žvaigždžių automobilius.
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas / Mariaus Žičiaus nuotr.
V. Ovadnevo nuotr./Andriaus Šedžiaus draugė Monika

V. Ovadnevo nuotr./Andriaus Šedžiaus draugė Monika

 Monika Kvietkutė (18)
„BMW 520“

Naujutėlaičio automobilio raktelius mylimajai Monikai įteikęs Seimo narys Andrius Šedžius (34) neskuba įvardyti sumos, kurią paklojo už prabangų pirkinį. „Nenoriu pykdyti tautos. Juk nemažai žmonių neturi net už ką maisto nusipirkti, tad ne visiems priimtinos mano galimybės išlaidauti“, – paaiškina vyras.

Butauto Barausko nuotr./Kastujevai
Butauto Barausko nuotr./Kastujevai

Veronika (40) ir Vadimas (38) Kastujevai
„Ferrari F430 Spider“

Kadaise milijonierių šeima maloniai į savo namus priimdavo žurnalistus ir mielai demonstruodavo tviskančią prabangą. Vienas iš aprūpinto gyvenimo atributų buvo „Ferrari F430 Spider“ automobilis. „Vyras už jį nepagailėjo įspūdingos pinigų sumos“, – kartą pasigyrė ponia Veronika, kalbėdama apie 600 000 litų kainuojantį žaisliuką. Kalbama, kad dėl iškilusių rimtų finansinių problemų Kastujevų šeimai jo teko atsisakyti.

Egmontas Bžeskas (36)
„Chrysler 300C“

Ne pirmus metus prodiuseris vairuoja prabangų automobilį, kuris, regis, užkliūva aplinkiniams. Kartą, po viešnagės pas draugą, Egmontas savo „Chrysler“ rado apmėtytą... kiaušiniais. „Nieko baisaus! Nusigrandžiau ir išvažiavau. Svarbu, kad man į kaktą nepaleido kiaušinio“, – juokiasi Egmontas. 

V. Ovadnevo nuotr./Vytautas Šapranauskas
V. Ovadnevo nuotr./Vytautas Šapranauskas

Vytautas Šapranauskas (52)
„BMW X5“

Šio visureigio aktoriaus garaže jau nebėra – prieš pusantrų metų transporto priemonė, spėjama, buvo padegta. Prabangus automobilis supleškėjo nebepataisomai. Buvo skelbiama, kad nuostoliai siekė 140 000 litų.
 

V. Ovadnevo nuotr./Aistė Paškevičiūtė
V. Ovadnevo nuotr./Aistė Paškevičiūtė

Aistė Paškevičiūtė (24)
„Chrysler Crossfire“

Nors šio žavaus sportinio automobilio Aistė jau nebeturi (visus būtinus objektus ji pasiekia pėstute arba viešuoju transportu), tačiau neslepia labai pasiilgstanti vairavimo. „Mano „Chrysler“ surydavo labai daug degalų, tad teko jo atsisakyti“, – prisipažįsta garsi mergina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius