Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokia bus pirmoji Avgustinos akistata su „Paslapčių namų“ žiūrovais?

„Rytoj bus 1 savaitė ir 6 dienos, likusios iki pabaigos. Eina sau, aš ištvėriau tiek daug!“ – užmiršusi spjauti per petį ištarė jau 11 savaičių TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ išbuvusi dalyvė Avgustina. Žaidėjams įvardinus iškeldinamųjų vardus, projekto šeimininkas Balsas išrinko šios savaitės finale kovosiančių ketvertuką, kuriame pirmą kartą atsidūrė egzotiškoji gražuolė Avgustina.
Avgustina
Avgustina / TV3 nuotr.

Ar ši dalyvė – laimės kūdikis, o gal gera diplomatė? „Paslapčių namuose“ išbuvusi beveik tris mėnesius, egzotiškoji mergina neužsitraukė nei dalyvių antipatijos, nei Balso rūstybės. „Jai visada viskas kažkaip lengvai išeina“, – yra užsiminusi Avgustinos mama.

Pirmą kartą šį šeštadienį, gegužės 18-ąją, susidursianti su TV3 žiūrovų akistata gražuolė Avgustina nesijaučia rami – tai matyti ir jos veide. Jaudulys – ne be pagrindo. „Man teks susikauti su jau anksčiau iškeldinimui įvardytais varžovais. Kai kurie buvo įvardyti ne kartą“, – susirūpinusi dėl žiūrovų palankumą išbandžiusių ir vėl į „Paslapčių namus“ grįžusių Gintauto, Valdo ir Karolinos kalba Avgustina.

Reiktų tik spėlioti – turbūt nelietuviškas merginos kraujas neleis pasiduoti be kovos. Kol kiti išlieka ramūs ir užtikrinti dėl pergalės, Avgustina keliasi anksti ir laukia Balso skambučio. Gaunamas užduotis ji vykdo su užsidegimu, taip namuose įnešdama sujudimo. Ar jai pavyks pavergti TV3 žiūrovus?

„Paslapčių namų“ superfinale, kuris – gegužės 25-ąją, jau dalyvaus Laura ir Šarūnas. Ar egzotiškajai realybės šou dalyvei bus lemta eiti iki galo? O gal žiūrovų simpatijas pavergs kiti šį šeštadienį, gegužės 18-ąją, savaitės finale kovosiantys dalyviai: Gintautas, Vladas ir Karolina?

„Paslapčių namų“ savaitės finalas – šeštadienį, gegužės 18-ąją, 19.00 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius