Kokią didžiausią klaidą vyrai daro lovoje

Receptų, galinčių bet kurį vyrą paversti idealiu meilužiu, nėra. Tačiau, jei vyras išvengtų kai kurių klaidų, galėtų tapti geidžiamu partneriu kiekvienai moteriai.
Besimylinti pora
Besimylinti pora. / 123RF nuotr.

Žinoma Australijos seksologė ir tarpusavio santykių sferos ekspertė, daktarė Yvonne K.Fulbright rekomenduoja vyrams, siekiantiems išradingumo sekse, pamėginti taisyti savo klaidas.

Viena iš labiausiai paplitusių klaidų, kurias vyrai daro lovoje, tai pernelyg greitas perėjimas nuo įžangos glamonių prie paties reikalo. Juk preliudija – tai tas, kas suteikia moterims daugiausiai malonumų.

Be to, anot seksologės, norint, kad intymus kontaktas būtų sėkmingas, būtina kaip reikiant įaudrinti moterį. Kuo įvairesnės ir ilgiau besitęsiančios glamonės iki lytinio akto, tuo daugiau galimybių, kad moteris norės vėl ir vėl mylėtis.

Taip pat dauguma vyrų praleidžia ir kitą svarbų dalyką. Mat jie nežino, kad dauguma moterų (apie 70 proc.) patiria  pasitenkinimą stimuliuojant klitorį, o ne vaginalinio lytinio akto metu. Todėl kiekvienas vyras turi įsikalti į galvą, kur yra ta ypatingai jautri zona. Nes gana neretas atvejis, kai net ir patyrę meilužiai stimuliuoja aplink tą zoną, suteikdami moteriai tik diskomfortą.

O kas dėl, tikriausiai, daugeliui žinomo taško „G“, kurį, anot ekpertės, neva galima aptikti ant priekinės vaginos sienelės, iš tikrųjų nėra jokių tikslių šio taško koordinačių, kadangi vienoms moterims ši jautrus taškas gali būti kiek žemiau, kitoms – aukščiau, trečioms – kairiau, o ketvirtoms – dešiniau.

Dar vienas seksologės patarimas: vyrai turėtų nepamiršti, kad seksas – tai ne sporto varžybos, kurio pagrindinis prizas moters orgazmas. Jei vyrui svarbiau ne procesas, o pats tikslas, tai gali trikdyti partnerę ir priversti ją jaustis kalta, kai orgazmas neateina. O juk daugeliui moterų preliudija ir intymus suartėjimas daug svarbiau nei paties orgazmo sulaukimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius