Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokią dovaną savo mylimajai padovanoti Valentino dienos proga?

Kiekvienos moters garderobas yra jos saviraiška ir gyvenimo būdo atspindys. Lygiai taip, kaip kruopščiai renkamės suknelę ar paltą, deriname prie jo rankinę, batelius, ieškome mūsų asmenybę pabrėžiančių aksesuarų ir papuošalų, šiandien taip pat daug dėmesio skiriame ir apatiniam trikotažui – moteriškumo ir seksualumo išraiškai. Artėjant Valentino dienai parduotuvių „Pati Pati“ vadovė Natalja Sivickaja pasakoja apie pagrindines tendencijas ir moterų įpročius.
Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija
Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija / „Pati Pati“ nuotr.

Apatinio trikotažo srityje dirbate jau ne vienerius metus, kaip apibūdintumėte Lietuvos moterų skonį bei poreikius, renkantis apatinius? Kokios tendencijos šiandien yra esminės? 

Kiekviena moteris visuomenėje ir savo kasdienybėje atlieka keletą vaidmenų, kuriuos lemia jos darbas, laisvalaikio pomėgiai, temperamentas. Apatinis trikotažas šiandien yra labai svarbi garderobo dalis. Nors istorija pasakoja, kad apatinis trikotažas atsirado iš higieninio poreikio, šiuolaikinis mūsų gyvenimas šalia komforto siekio jam suteikė ir keletą kitų funkcijų: pabrėžti moteriškumą, pagražinti silueto linijas ir, be abejo, padėti mums visoms tapti seksualiomis gundytojomis.

Visų svarbiausias moters pasitikėjimas savimi, o su puikiai tinkančiu ir kokybišku apatiniu trikotažu kiekviena jaučiamės pasaulio užkariautoja. Šiandien ypač aktualus medžiagų natūralumas. Poreikiai ir skonis – taisyklėms nepaklūstantys dydžiai, taigi pirmenybę visgi teikčiau kiekvieno žmogaus gyvenimo būdui, pasaulėžiūrai ir temperamentui.

„Pati Pati“ nuotr./Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija
„Pati Pati“ nuotr./Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija

Ar mūsų moterys drąsiai renkasi seksualius apatinius? Juk gyvename pakankamai konservatyvių pažiūrų šalyje.

Seksualūs apatiniai – būtinas žavios moters atributas. Juk tai parodo, kad ji myli save. Niekas nepaneigs, kad pasimatavusi seksualius apatinius moteris iš karto pastebi teigiamus savo kūno linijų pokyčius, todėl natūraliai kyla jos savivertė, kurią iš karto pastebi ir kiti. Moterų drąsa auga, jos nori būti gražios, žavios ir patrauklios ne tik sau, bet ir priešingajai lyčiai. Tai savotiškas būdas išsaugoti savo jaunystę. Be to, kiekviena žino, kad seksualus ir gundantis apatinis trikotažas yra romantikos santykiuose ir geresnio seksualinio gyvenimo garantas.  

Jūsų parduotuvėse gundymo meno išsiilgusioms pirkėjoms siūloma garsiosios Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija, kuo ji ypatinga?

Ši kolekcija – priminimas Lietuvos moterims, kad seksualūs apatiniai turi tapti kasdiene jų apranga, nes, pasak kūrėjos, moteris, visų pirma, turi sugundyti pati save. Kolekcija alsuoja vintažiniu stiliumi. Pirkėjoms siūlome liemenėles, kelnaites aukštu liemeniu, korsetus iš juodos, raudonos, rožinės spalvos satino su rafinuotais juodais nėriniais, tinkleliais ir kitais seksualumą pabrėžiančiais elementais. Šis apatinis trikotažas – prabangus, nors gaminių kainos nėra aukštos. Visgi tai yra klasika, kuriai negali likti abejingų. Kūrėja puikiai suderino patogumą su subtiliu moteriškumu, savo gaminiuose tarsi užkodavo gundymo paslaptį, kurią įminti privalo kiekviena moteris.  

„Pati Pati“ nuotr./Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija
„Pati Pati“ nuotr./Ditos Von Teese apatinio trikotažo kolekcija

Kokia yra ta moteris, kuriai Dita Von Teese skiria savo apatinio trikotažo kolekciją?

Noras patikti sau ir kitiems skatina moteris ieškoti būdų, kaip atskleisti savo moteriškumą. Savo garderobe Ditos Von Teese apatinį trikotažą turės fatališka, savimi pasitikinti ir drąsi asmenybė, nebijanti gyventi taip, kaip trokšta jos vidus, atvira pasauliui ir ištikima savo svajonėms. Šias savybes gali įkūnyti kiekviena, nepaisant amžiaus, profesijos, kūno sudėjimo ar aplinkos, kurioje gyvena.

VIDEO: Išskirtinė Ditos Von Teese kolekcija parduotuvėse "Pati Pati"

Kolekcijos gaminių subtilumas galbūt padės pačiai į save pažvelgti kitaip, kaip iki šiol nedrįso pažiūrėti. O vidinius moters pokyčius būtinai pastebės ir aplinkiniai. Taigi visoms linkėčiau atrasti, pamilti save, juk gamta mums suteikė didžiulę dovaną – spinduliuoti moteriškumą. Beje, vyrams galiu patarti: šios kolekcijos apatinis trikotažas bus nepamirštama dovana mylimajai šv. Valentino dienos proga. Juo labiau, kad šiai šventei turime paruošę ypatingų Ditos Von Teese kolekcijos pasiūlymų.

www.patipati.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius