-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kokie pavojai tyko svingerių klube

Bandymai sekso monotoniją išsklaidyti drastiškais būdais gali turėti neprognozuojamų pasekmių. Tuo skausmingai įsitikino 27 metų Lenkijos Košalino miesto gyventojas Piotras L.
Intymumas
Intymumas. / Photos.com

Kaip rašo „Lietuvos rytas“, trejus metus laimingai su metais jaunesne žmona Andželika gyvenęs vyras neseniai ją prarado. Prarado ten, kur nė negalėjo įsivaizduoti, – paties rastame svingerių klube.

Piotras L. prisiklausė vieno bendradarbio pasakojimų, kaip laikini pasikeitimai poromis bei grupinis seksas svingerių klube atgaivino prigesusią jo ir žmonos aistrą. Todėl ir jis ėmė įkalbinėti žmoną taip paeksperimentuoti.

Piotro L. žmona ilgai nesutiko, tačiau vyriškis ją galiausiai įkalbėjo, kad tai būtų pati geriausia dovana jo gimtadienio proga.

Svingerių klube gerokai padauginęs alkoholio Piotras L. žmonos akivaizdoje vieną po kitos ėmė nurengti svetimas moteris. Tuo metu vyro kurstoma ir gėdijama žmona neįsitraukė į grupines orgijas. Tačiau ji užsidarė atskirame kambariuke su kantriai besimeilinančiu jaunuoliu.

Grįžusi namo Andželika visą laiką paslaptingai tylėjo, o vyrui po savaitgalio pirmadienį išėjus į darbą, susirinko gražiausius drabužius ir pradingo.

Padedamas policijos, vyras po savaitės rado žmoną apsigyvenusią pas vaikiną, sutiktą svingerių klube. Moteris pareiškė, kad pas vyrą negrįš, ir padavė prašymą skirtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius