Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokie žvaigždžių vasaros malonumai ir pramogos

Lietuvos įžymybės papasakojo apie savo vasaros pramogas.
Leonardas Pobedonoscevas ir lėlė
Leonardas Pobedonoscevas / Juliaus Kalinsko/dienraščio „15minučių“ nuotr.

Atviras draugų pasiūlymams

Aktorius ir renginių vedėjas Leonardas Pobedonoscevas dievina Lietuvos ežerus ir užsienio jūras, todėl vasarą nevengia išbandyti vandens sporto pramogų, tačiau nesilepina saule, nes gulėti paplūdimyje ir degintis neturi kantrybės.

„Man yra tekę čiuožti vandens slidėmis — labai patiko. Taip pat patinka plaukioti baidarėmis, tačiau tai teko daryti labai seniai. Norėčiau vėl pasiplaukioti, todėl esu atviras pasiūlymams. Tačiau yra tokių vandens sporto šakų, kurioms tiesiog neturiu kantrybės“, — sakė Leo.

Lietuvoje aktoriui patinka leisti laiką savo sodyboje su šeima ir draugais, taip pat Kuršių nerijoje — Pervalkoje, Preiloje, Nidoje, tik pastarojoje vasarą vyrui užkliūva triukšmas.

Šią vasarą L. Pobedonoscevas su šeima automobiliu keliaus po Europą. „Važiuosime Bulgarijos link ir visur aplink ją. Pasirinkome būtent šį maršrutą, nes kitą Europos dalį jau esame apkeliavę“, — pasakojo aktorius.

Maloniai darbinga vasara

Aktorei Jūratei Budriūnaitei nėra svarbu kur maudytis — ežere ar jūroje, nes moteris labai mėgsta vandenį, ir jei jis švarus, būtinai išsimaudo. „Apskritai mėgstu maudytis visur: ir ežere, ir jūroje, ir baseine. O žiemą mano jūra būna vonia“, — juokdamasi kalbėjo Jūratė.

Paklausta, ar jai patinka degintis, Jūratė prasitarė, kad kaip tik dabar eina iš soliariumo. „Prieš vasaros sezoną apsilankau soliariume, nes mėgstu degintis saulėje, todėl reikia paruošti odą. Jei tai darai saikingai — tikrai gražu. Be to, ir filmuotis pradedu kitą savaitę, o tikra saule dar nespėjau pasidžiaugti“, — sakė J. Budriūnaitė.

Vasaras Jūratė dažniausiai leidžia Palangoje, nes ten jos vyras daug groja. „Reikia prisitaikyti prie kito žmogaus... Nors Palangoje labai daug žmonių leidžia laiką ir kartais tai vargina, tačiau jūra, tie pojūčiai viską atperka. Būdama Palangoje taip pat mėgstu stebėti „Laumės juostos“ dainų festivalį“, — kalbėjo aktorė.

J. Budriūnaitė vasarą daug repetuos, vaidins teatre ir filmuosis naujame serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone, kurio filmavimo darbai prasidėjo jau šią savaitę. Paklausta, kada ilsėsis, moteris atsakė, kad kai ji filmuojasi, kartu ir ilsisi, nes tai jai teikia malonumą.

Nemėgsta Lietuvos kurortų

Dainininkė Donata Virbilaitė vasarą pasitinka darbingai, nes mergina daug koncertuos, pradės dirbti radijuje, o kur dar jos inicijuojamas projektas „Gyva idėja“…

Mergina didžiąją gyvenimo dalį praleido Palangoje, prie jūros pas močiutę, todėl ji jūros yra atsižiūrėjusi ir neteikia pirmenybės vasarą važiuoti į pajūrį. „Pamenu, kaip mama mane tiesiog varydavo degintis, o aš valandų valandas vandenyje praleisdavau. Niekada nemėgau degintis, bent jau Lietuvoje. Mėgstu Egipto saulę arba pasideginti 10 minučių soliariume“, — linksmai kalbėjo Donata.

Dainų atlikėja pasakojo, kad nuvykusi į šiltuosius kraštus mėgsta nardyti, važinėtis keturračiais. Taip pat D. Virbilaitė planuoja šokti su parašiutu, bet dar tiksliai nežino, kada ir kur tai įvyks.

emėgstu Lietuvos kurortų, kur visi geria, rūko, mėto šiukšles net ir dienos metu, – D.VirbilaitėMėgstamos vietos, kur patinka leisti laiką, Donata neturi, bet pabūti su draugais prie ežeriuko sodyboje jai patinka. „Nemėgstu Lietuvos kurortų, kur visi geria, rūko, mėto šiukšles net ir dienos metu, todėl mieliau renkuosi kitokias poilsio ir pramogų vietas“, — pasakojo dainininkė.

Mėgsta lepintis saulės voniomis

Laidų vedėjas ir dailininkas Rimas Valeikis vasarą labai mėgsta degintis ne tik paplūdimyje, bet ir balkone, nes taip jis atsipalaiduoja. O štai maudytis, plaukioti Rimui nėra pats smagiausias vasaros malonumas. „Baseinuose plaukioju nuo šešerių metų, todėl man tai yra įprastas dalykas. Labiau patinka irkluoti, plaukioti su plaukmenimis, bet šiaip nejaučiu didelės meilės vandeniui“, — teigė R. Valeikis.

Rimas yra įsitikinęs, kad žmonės, gyvenantys tokiose platumose kaip mes, nėra išrankūs vandeniui, nes, pavyzdžiui, Egipte, kai vandens temperatūra ten siekia 19 laipsnių, lietuviai ir rusai brenda į vandenį bei juo mėgaujasi. O štai vietiniam maudytis tokios šilumos vandenyje — tikra savižudybė.

„Aš pats mėgstu įšilusius ežerus ir, nors nespinduliuoju meile vandeniui, jei kas įmeta į jį, galiu išplaukti. Tokiuose kurortuose kaip Nida, Juodkrantė būna daug žmonių, gali dar ir į akį nuo ko nors gauti, todėl mieliau renkuosi nuošalesnes vietas“, — mintimis dalijosi R. Valeikis.

Savo vasaras Rimas įsivaizduoja tik Lietuvoje, o rudenį ir žiemą, kai orai atvėsta, jau galima nuvažiuoti į kitas šalis. „Šiltuoju sezonu labai mėgstu uogauti. Jau būdamas penkerių metų buvau pririnkęs pilną stiklainį uogų. Man tai savotiška meditacija, bet esu įsitikinęs, kad kažkam tai skambės keistai“, — juokdamasis pasakojo dailininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius