Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokios priežastys V.Šapranauskui neleidžia pasirodyti spektakliuose?

Laidų vedėjo, aktoriaus Vytauto Šapranausko gerbėjai pasipiktinę – išvysti mėgstamą aktorių teatro scenoje yra neįmanoma misija. Štai Elektrėnuose jau antrą kartą iš eilės dėl nežinomos V.Šapranausko ligos yra atšauktas spektaklis „Mano žmonos vyras“, nors netikėtai pasveikęs aktorius jau po kelių dienų šmėžavo televizijos eteryje.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Jimba rec. nuotr.

„Viskas prasidėjo rugsėjo 28-osios vakarą. Apie 400 elektrėniškių skuba į miesto kultūros centrą išvysti „Domino“ teatro spektaklio „Mano žmonos vyras“. Deja, jiems tenka nusivilti. Pranešta, kad dėl aktorių ligos spektaklis perkeltas į spalio 7 dieną.

Išaušta spalio 7-oji, „Domino“ teatro darbininkai atvyksta montuoti scenos. Scena sumontuota, belieka sulaukti aktorių… Deja, spektaklio žvaigždė Vytautas Šapranauskas nepasiekiamas ir spektaklis be jo neįvyksta. 400 elektrėniškių grąžina bilietus. Tokia liūdna taip ir neprasidėjusio spektaklio pabaiga…“ – skundžiasi skaitytojas Giedrius.

Nusivylę liko ne tik elektrėniškai. Komentaruose po šia žinia pasiskundė ir Alytaus, Panevėžio gyventojai, tikinantys, kad dėl tokių pat problemų spektaklio „Mano žmonos vyras“ neišvydo savo miestuose.

V.Šapranauskas sutiko duoti nedidelį komentarą  ir 15min.lt tikino, kad dėl visko kalta suprastėjusi sveikata. „Žinot, kartais žmonės suserga...“ – pavargusiu balsu ištarė aktorius. Tai patvirtino ir „Domino“ teatro, kuriame vaidina V.Šapranauskas, atstovė.

„Taip atsitiko dėl aktoriaus Vytauto Šapranausko ligos. Mes tiktai sulaukėme informacijos, kad jis buvo ligoninėje, ir lauksime tai patvirtinančių dokumentų“, – teigė „Domino“ teatro komunikacijos projektų vadovė Vaiva Pranculytė.

Žinot, kartais žmonės suserga...

Teatro atstovės teigimu, V.Šapranauskas neturi dažnai pasikartojančių sveikatos problemų, kurios trukdytų išvysti spektaklius.

„Aktoriai – irgi žmonės, jie irgi serga. Man dabar labai sudėtinga komentuoti, nes mes turime sulaukti dokumentų, patvirtinančių jo žodžius, ir tada galėsime tiksliai žinoti, kuo ir kada jis sirgo. Būtų neetiška interpretuoti, kol dar nežinome visų faktų“, – kalbėjo V.Pranculytė.

Tačiau panašu, kad jokios ligos aktoriui V.Šapranauskui nesutrukdo atvykti į projekto „Šok su manimi“ filmavimus. Nors penktadienį telefonu atsiliepęs vyras teigė, kad jau kelias savaites serga, praėjusį šeštadienį jis dalyvavo tiesioginiame TV3 eteryje ir bent iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad jautėsi puikiai. V.Šapranauskas taip pat tikino nepraleisiantis ir šio šeštadienio šokių projekto, iki to laiko tikrai pasveiksiantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius