Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokių vyrų bijo „Lietuvos talentų“ finalininkė Bjelle?

Specialiai „Lietuvos talentams“ susibūręs trio „Bjelle ir PERU“ ne tik pateko į projekto finalą, bet ir muzikos žinovų jis tituluojamas metų atradimu. Grupės lyderė – aštuoniolikmetė Raminta Naujanytė–Bjelle iš Ukmergės sužavėjo ne vienu talentu, teigiama TV3 pranešime spaudai.
Bjelle
Bjelle / Simono Švitros nuotr.

Ji kuria dainas, skambina gitara, pianinu, kontrabosu, kanklėmis ir apdovanota gražiu balsu. Todėl nieko keisto, kad, klausantis jos jausmingų dainų, ne tik projekto teisėjui Marijui Mikutavičiui gerklę spaudžia.

Meniškos sielos merginai neužtenka vien muzikos. Dar viena jos aistra – tapyba ant neįprastų paviršių: malkų, tapetų, akmenų, vinių ir kitko.

„Mano svajonė yra sukurti  kuo daugiau įvairių stilių dainų, kad kiekvienas klausytojas galėtų pasiimti tai, ko nori“, – sako Vilniaus Juozo Tallat–Kelpšos konservatorijoje chorinio dirigavimo besimokanti Bjelle.

Meniškos sielos merginai neužtenka vien muzikos. Dar viena jos aistra – tapyba ant neįprastų paviršių: malkų, tapetų, akmenų, vinių ir kitko.

Komunikabili ir daug kuo besidominti Bjelle turi tik vieną keistą baimę: „Nežinau kodėl, bet bijau storų pagyvenusių vyrų.“

Mažame kaimelyje prie Ukmergės augusi Bjelle sako, kad minimalių galimybių aplinka padėjo išsiugdyti veržlumą, norą siekti tobulumo visose srityse. Panašu, kad  bent jau „Lietuvos talentų“ scenoje jai tai pavyksta.

„Jei laimėtume ‚Lietuvos talentus‘ ir pagrindinį prizą – 10 tūkst. eurų, tai už savo dalį nupirkčiau visoms draugėms po rankinę, draugui automobilį ir apartamentus“, – pusiau juokais kalbėjo Bjelle. 

Ar jos planams verta išsipildyti, sužinosite šį sekmadienį įvyksiančiame finale. Dėl garbės ir solidaus piniginio prizo su „Bjelle ir PERU“ varžysis dar devyni finalininkai:  charizmatiškasis akordeonistas Martynas Levickis, pavojingus triukus ore atliekanti akrobatė Karolina Stanionytė, vaikinų grupė „Kvinta“, reperis Vytautas Matuzas, hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, dainininkės Diana Jasilionytė ir Kristina Radžiukynaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius