Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kolekciją pristatęs Raimundas Petreikis užsitraukė Aleksandro Pogrebnojaus nemalonę

Baroko įkvėptą kolekciją moterims „Aukso amžius“ pristatęs Raimundas Petreikis užsitraukė dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus nemalonę.
Aleksandro Pogrebnojaus kolekcija „Abracadabra“
Aleksandro Pogrebnojaus kolekcija „Abracadabra“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

 

Savo kolekciją R.Petreikis pristatė šeštadienį, parodos „Pelenė“ metu.

Sodrių spalvų kolekciją „Aukso amžius“ sudaro vienuolika moterims skirtų apdarų iš šilko, aksomo, organzos, taftos. Naujosios kolekcijos drabužiai dailinti specialiai R.Petreikiui pagamintomis aukso spalvos metalinėmis detalėmis – diržais, apyrankėmis. 

Menininko darbai užkliuvo kitam dizaineriui – renesanso epochos įkvėptą kolekciją „Abracadabra“ pernai pristačiusiam A.Pogrebonojui.

Kritiką R.Petreikiui A.Pogrebnojus rėžė internete.

„Dėmesio, dėmesio!!! Užgimė dar vienas naujas „genijus“, tik šiam tipeliui, liokajaus veideliu, norėčiau priminti, kad mano kolekcija renesanso ir viduramžių paveikslų motyvais pirmą kartą buvo pristatyta Berlyne dar 2014 metų vasara ir jau mėnesį iš kiekvienos „Aprangos galerijos“ vitrinos į jo naglas, mažas žuvies akutes žvelgia, bet ką jau padarysi... Jis kaip vestuvinių muzikantas... Ką mato, tą ir dainuoja, bet geriau apie šitą mados mutantą daugiau nerašysiu, nes dar kokia zaraza užsikrėsiu ir šalasevičiuoti naktimis pradėsiu, arba gal nuo šito košmaro išgelbės pavasarinis šaukimas į kariuomenę... Tik labai prašau pasiųskit tuos entuziastus tarnauti povandeniniame laive...“ – rašė jis. 

Kaip jūs vertinate šią situaciją? Ar pritariate Aleksandro kritikai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius