Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Komedijos „Ir visi jų vyrai“ premjera: aktorę I.Jankauskaitę atlydėjo mylimasis A.Eisimantas

Amžina kaip pasaulis tema – moterų ir vyrų santykiai – režisierių Donatą Ulvydą įkvėpė naujai juostai „Ir visi jų vyrai“, kuri lietuviško kino mylėtojams pristatyta antradienio vakarą Vilniuje. O kadangi romantinė komedija sukasi aplink stiprias ir nepriklausomas moteris, premjeros vakarą duoklė atiduoda būtent joms – vyriškius galėjai suskaičiuoti ant rankų pirštų.
Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė, Audrius Bružas su mylimąja Aiste Andrijauskaite, Kristina Kazlauskaitė ir Donatas Ulvydas
Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė, Audrius Bružas su mylimąja Aiste Andrijauskaite, Kristina Kazlauskaitė ir Donatas Ulvydas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nors komedija oficialiai pradedama rodyti nuo sausio 25-osios, keliomis dienomis anksčiau ją galėjo išvysti kviestinė publika, antradienio vakarą atvykusi pasveikinti režisieriaus Donato Ulvydo ir jo kolegų su filmo „Ir visi jų vyrai“ premjera.

Sveikinimai skrido ir juostoje nusifilmavusiems žinomiems kino atstovams, kurie vieningu žingsniu žengė raudonu kilimu. Tai – Kristina Kazlauskaitė, jaunoji kino žvaigždė Aušra Giedraitytė, Audrius Bružas, kuris atvyko lydimas mylimosios Aistės Andrijauskaitės, grupės „120“ narys Šarūnas Januškevičius. Tiesa, filme vaidmenį sukūręs Giedrius Savickas premjeroje nepasirodė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Bružas ir Aistė Andrijauskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Bružas ir Aistė Andrijauskaitė

Vieną pagrindinių vaidmenų sukūrusi aktorė Inga Jankauskaitė į renginį atvyko su mylimuoju, aktoriumi Arnoldu Eisimantu. Beje, jį žiūrovai taip pat išvys kino juostoje.

„Jaudulys išties yra sunkiai ištveriamas, dreba viskas, kas gali drebėti“, – 15min prieš premjerą pripažino I.Jankauskaitė. Aktorė atskleidė, kad žiūrovai išvys kur kas daugiau, nei tik vyrų ir moterų santykių peripetijas. Didelis vaidmuo skiriamas tėvų ir vaikų santykiui, savęs pažinimo klausimams.

„Aš tikiuosi, kad moterys, žiūrėdamos filmą, pasikalbės pačios su savimi, atpažins save daugelyje situacijų. Tikrai labai norėčiau, kad šis filmas būtų artimas ir kiltų noras jį pažiūrėti dar ir dar kartą. Juk yra filmų, kuriuos žiūrime, kai pasiklystame, kai pasimetame, o jis tikrai pretenduoja į šią poziciją“, – pasakojo aktorė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė

I.Jankauskaitė sakė, kad vaidmuo šiame filme ją pačią išmokė, kaip svarbu buvo gyventi ir gyventi taip, kaip norisi sau: „Ir dar kartą prisiminiau, kad nėra jokių taisyklių. Kiekvienas turi rasti savo laimės receptą ir niekada nesivadovauti svetimais, o to gali išmokti tik per savo gūzus, savo skaistyklą, atrandant tai, kas iš tikrųjų jus daro laimingais.“

Tiesa, kviestiniams svečiams skirtos premjeros metu vyrus suskaičiuoti galėjai ant rankos pirštų. Filmo kūrėjai apsijungė su iniciatyva „Normalios bobos eina out“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė ir Dovilė Filmanavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė ir Dovilė Filmanavičiūtė

Žiūrovės, tarp kurių buvo ir garsių šalies merginų bei moterų, buvo pakviestos pasipuošti kokteilinėmis suknelėmis ir pasiryškinti lūpas. Elegantiškai atrodančių damų buvo išties nemažai – vien socialiniame tinkle savo dalyvavimą patvirtino daugiau nei šimtas „normalių bobų“.

Premjeros akimirkos – galerijoje:

Apie filmą

Filmo „Ir visi jų vyrai“ centre – trys stiprios asmenybės su savo požiūriu, idealais, baimėmis ir svajonėmis. Trys moterys, kurios ieško, klysta, pyksta, džiaugiasi, liūdi ir, žinoma, myli. Myli savo gyvenimo vyrus, nors kartais atrodo, kad be jų viskas būtų kur kas paprasčiau.

Ingos Jankauskaitės vaidinama Jurga – sėkminga psichoterapeutė, kurios šeimyniniame gyvenime – ne pats geriausias laikotarpis. Šokiruota netikėtų pokyčių, moteris išgyvena kiekvienam puikiai pažįstamus jausmus – neigimą, pyktį, liūdesį. Kitų žmonių sielos žaizdas gydanti Jurga dabar turės pasigilinti ir į savo jausmus norėdama iš naujo surasti savo gyvenimo prasmę ir džiaugsmą.

Norėdama morališkai palaikyti dukrą, į svečius atvyksta Jurgos motina Vilma (po gana ilgos pertraukos didžiajame ekrane visomis savo talento spalvomis vėl sušvintanti Kristina Kazlauskaitė). Nuo pat jaunystės gyvenusi pagal savo nusistatytas taisykles, Vilma ir toliau pilnomis rieškučiomis semia gyvenimo malonumus.

Naujausias jos planas – parašyti memuarus. Viena pagrindinių temų juose, be abejo, būtų vyrai, Vilmos gyvenime niekad pernelyg neužsilaikydavę. Šiuo klausimu Jurga, kurios didžiausia vertybė visuomet buvo šeima, motinos niekada nesuprato.

Žiūrėkite filmo anonsą:

VIDEO: Naujausias D. Ulvydo filmas IR VISI JŲ VYRAI – kinuose nuo sausio 25 d.

Širdies reikalus sprendžia ir Jurgos dvidešimtmetė duktė Laura (aktorė Aušra Giedraitytė). Jos vaikinui Jokūbui pasiūlius kartu gyventi, Laura supanikuoja ir parbėga į saugų mamos prieglobstį. Tačiau ten jos jau laukia velnių prišveitusi močiutė, kuri tikrai nepraleis progos pamokyti anūkės gyvenimo tiesų.

Jokūbas (pernai „X Faktorių“ laimėjusios grupės „120“ nariui Šarūnui Januškevičiui tai pirmasis rimtesnis žingsnis kine) taip lengvai pasiduoti nežada – vaikinas sumąsto planą, kaip susigrąžinti Laurą ir tam pasitelkia savo bičiulį Mindaugą (akt. Audrius Bružas). O tada užsisuka tikra nesusipratimų ir kurioziškų situacijų karuselė, kurioje neišvengiamai atpažinsite ir save.

15min studijoje – pokalbis su D.Ulvydu ir I.Jankauskaite:

VIDEO: Inga Jankauskaitė ir Donatas Ulvydas: apie naują filmą ir vyrų bei moterų santykius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius