Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kompaniją „Žvaigždžių duetuose“ Ž.Vaškytei palaikys Sasha Song? (nuotraukos)

Šį trečiadienį vykusiame laidos „Žvaigždžių duetai“ filmavime pasirodė nauja projekto dalyvė – televizijos laidų vedėja Živilė Vaškytė. Su ja į sceną pakilo laimę „Eurovizijos“ konkurse bandantis dainininkas Sasha Song, tačiau dar nėra aišku, ar projekte jis ir bus Živilės partneris.
Sasha Song ir Živilė Vaškytė
Sasha Song ir Živilė Vaškytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po dueto atliktos dainos laidos vedėja Inga Jankauskaitė teiravosi komisijos narių, ar verta Ž.Vaškytei prisijungti prie projekto dalyvių. Komisijos nariai vienbalsiu ragino stiprų balsą turinčią laidų vedėją nedvejoti, o susižavėjęs režisierius Vytenis Pauliukaitis prieš Živilę puolė ant kelių.

„Aš manau, kad Živilė tikrai drąsiai gali dalyvauti. Živilės balso grožis tikrai girdisi, vokalinė medžiaga yra iš tiesų įspūdinga. Šį balsą tikrai verta lavinti“, – gyrė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Jo nuomone, idealiausias partneris Živilei būtų Sasha Song. „Noriu pasveikinti duetą ir linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės. Jums jau nebereikia keisti partnerio, jūsų balsai labai gerai dera“, – patikino V.Juozapaitis.

Tačiau sutarčių saitais su kita televizija rišamas Sasha Song nežinojo, ar jis galės pasirodyti kitoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje – šią galimybę jis įvardijo lygia penkiasdešimčiai procentų.

„Reikia gražiai paprašyti ar pamirksėti blakstienomis“, – viltingai žvelgdama į Sashą Song tarė Ž.Vaškytė ir keliskart sumirksėjo akimis. Tačiau laidos vedėjas Živilę ragino nenusiminti, o geriau organizuoti viešą konkursą į jos partnerio vietą „Žvaigždžių duetuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius