Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurso „Mis Aukštaitija“ komisijos narys Saugirdas Vaitulionis: „Būtų neblogai, jei dalyvės mokėtų be klaidų rašyti, bet ir tai nebūtina“

Likus kiek daugiau nei savaitei iki Panevėžyje vyksiančio konkurso „Mis Aukštaitija“ netyla kalbos apie intrigas, bandymus papirkti organizatorius, o komentatoriai be užuolankų dalyves vadina tuštutėmis. Konkurso finale vieną komisijos kėdžių užims žurnalistas, televizijos laidų prodiuseris Saugirdas Vaitulionis. Vyras įsitikinęs, jog Aukštaitijoje daug gražių merginų, o konkurse svarbu vertinti grožį ir nereikia tikėtis, kad dalyvės žavėtų intelektu.
Saugirdas Vaitulionis
Saugirdas Vaitulionis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Visų pirma, nustokime apsimetinėti, kad čia kažkoks intelekto konkursas. Kas sakė, kad „mis“ turi būti rafinuota, aukštuomenės manieromis apdovanota dama, kalbanti 7 kalbomis, grojanti 4 muzikos instrumentais ir turinti 3 aukštojo mokslo diplomus? Tokios būna tik fantastiniuose filmuose, taip kad nustokime fantazuoti. Grožio konkursas – ne stojamieji į universitetą ar chemijos olimpiada, tai yra grožio šventė, kurioje mes renkame tiesiog gražią merginą. Jei ji yra graži, žavinga ir moteriška – ačiū, tik tiek ir reikia. Dar būtų neblogai, jei savo vardą ir pavardę mokėtų be klaidų užsirašyti. Bet ir tai nebūtinai“, – kalbėjo S.Vaitulionis.

„Mis Aukštaitija“ finalo komisijos narys tikino, jog jį nervina kalbos, jog tokiuose konkursuose renkama vidumi graži mergina. S.Vaitulionis įsitikinęs, kad renkant gražiausias merginas neturėtų būti net ir talentų konkurso, dalyvės tiesiog turi būti gražios.

„Jei jau renkame grožio karalienę, tai pasakykite man, ar jos veidas bei kūnas taps gražesnis ar prastesnis nuo to, kad ji padeklamuos pirmą kartą gyvenime išmoktą Maironio eilėraštį ar pašoks kokį pilvo šokį? Žinoma, kad ne. Todėl man talentų konkursas yra tiesiog pramoga žiūrovui. O kartais išvis manau, kad mergina gautų papildomų pliusų iš komisijos jei vietoj kokio apverktino pasirodymo tiesiog išeitų į sceną ir pasakytų: „mano talentas, kad esu drąsi ir galiu pareikšti: neturiu jokio talento“. Ir nereikėtų kankintis bandant ryti ugnį ar verpti rateliu, kad tik įrodytum, jog turi kažkokį talentą“, – svarstė Saugirdas.

Pasiteiravus kaip S.Vaitulionis vertina būsimas finalininkes, pašnekovas atsakė, jog pažiūrėjus į dalyves aišku, kad Aukštaitijoje yra tikrai daug gražių merginų ir, jog bus nelengva išrinkti tą vienintelę, kuri pasipuoš gražiausios Aukštaitijos merginos karūna.

„Aš vertinsiu grožį ir neketinu apsimetinėti bei meluoti, kad ieškosiu kažkokios stebuklingos merginų vidinės šviesos ar tikrinsiu protinius gabumus. Tam mes komisijoje turime Giedrių Drukteinį, galės reikštis. O aš manau, kad žmogus nuėjęs į kosmetikos skyrių parduotuvėje jame neieško silkės ar plačiaekranio televizoriaus. Taip ir  šiame konkurse turime rinkti grožį, juk todėl jis ir vadinasi grožio konkursu“, – sakė S.Vaitulionis.

 nuotr./Mis Aukataitija atranka
„Mis Aukštaitija“ atranka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius