Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Koronavirusas išplito ir aktorės Elžbietos Latėnaitės šeimoje: „Nebūkit kaip mes, atidėkit šventes“

Koronaviruso neišvengė ir garsi kino bei teatro aktorė Elžbieta Latėnaitė. Moteris savo feisbuko paskyroje pranešė šeštadienio vakarą šeimoje sulaukusi jau aštunto teigiamo koronaviruso testo atsakymo.
Elžbieta Latėnaitė
Elžbieta Latėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Prieš 6 dienas biškį pasėdėjom su šeima, ten viską. Šiandien gavom 8-tą teigiamą Covid-19 testo atsakymą. Mieliau būčiau rinkusis pagirias. Tas jausmas, kai „8” net nereikia paversti, kad matytum begalybę.

Šventės metu jautėmės puikiai (jei neskaičiuosim savijautos dėl pokalbių apie 5G ir čipavimą), tuo metų sirgę dar nejautė simptomų, nedėvėjom kaukių, kelis jaunus žmones apsikabinau ir bučiavau (gi pasiilgstam visi gyvų susitikimų su artimaisiais, ane?)”, – savo feisbuko paskyroje rašė aktorė.

Šiuo metu, pasak jos, du iš šventės dalyvių guli ligoninėje (senjorė ir vaikas), kiti šeši, tarp jų ir pati Elžbieta, gydosi namie.

Mieliau būčiau rinkusis pagirias.

„Kai nesergi, pandemija užknisa, nes trūksta darbų, socializacijos ir nepatogi kaukė. Kitoje koronos pusėje rūpesčiai kitokie: ar greitoji sutiks atvažiuoti paimti greitai silpstančią močiutę; ar po 6 parų vaikui pagaliau nustos kilti temperatūra iki 39,5C; ar bus vietų ligoninėje; ar aš sirgsiu 1 savaitę ar 2 mėnesius; kaip neužkrėst namiškių, kurie neserga; kas močiutei į ligoninę nuveš tel. kroviklį ir akinius, jei mes visi sergame izoliacijoje ir t.t.

Prieš 6 dienas biškį pasėdėjom su šeima, ten viską. Šiandien gavom 8-tą teigiamą Covid-19 testo atsakymą. Mieliau būčiau...

Posted by Elžbieta Latėnaitė on 2020 m. spalio 24 d., šeštadienis

O vietoj to, kad tiesiog džiugiai sau sveiktum lovytėje (kaip po kokio peršalimo), tu nuolat pergyveni dėl klastingo viruso, kas bus tau ir tavo artimiesiems bei visiems, su kuriais turėjai kontaktą", – rašo E.Latėnaitė.

Aktorė ragina ir visus kitus žmones susimąstyti ir nežiūrėti į šią ligą bei į riziką ja užsikrėsti pro pirštus.

„Koronavirusas yra toks tikras, koks tik gali būti. Medikai sako, kad antroji banga bus labai ilga. Nebūkit kaip mes, atidėkit šventes", – ragina Elžbieta Latėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius