Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu susirgo grupės „8 Kambarys“ narys D.Alejūnas: kartu su sužadėtine izoliavosi kaime

Grupės „8 Kambarys“ narys Deividas Alejūnas-Corsalis sulaukė nemalonių žinių – jam nustatytas koronavirusas. Šią žinią 15min patvirtino pats atlikėjas, kuris iki šiol nėra tikras, kur galėjo užsikrėsti.
Deividas Alejūnas
Deividas Alejūnas / Asmeninio albumo nuotr.

15min susisiekus su Deividu Alejūnu, jis atskleidė, kad pirmuosius koronaviruso simptomus pajuto sekmadienį.

„Pradėjo skaudėti akis, lengvai laužyti kaulus, užgulė nosis. Iškart izoliavausi namuose ir užsirašiau mokamam testui“, – kalbėjo D.Alejūnas.

Testą atlikėjas atliko antradienį, o atsakymo sulaukė ketvirtadienį. Beje, svetainėje, kurioje skelbiami testo rezultatai, Deividas per klaidą sulaukė vasarą daryto testo atsakymo.

„Tiesa, ne viskas buvo gerai, nes atsakymą gavau dar tą pačia dieną ir jis buvo neigiamas. Į svetainę atėjo dar kažkada daryto tyrimo rezultatai. Visiškai nesupratau, nes gavau atsakymą kaip naują. Ne tik, kad suklaidino, bet dar ir testo data įvesta ne ta. Tyrimą dariausi rugpjūtį, o svetainėje įvestas rugsėjis.

Gerai, kad nespėjau niekur pabuvoti. Suprantama, kad krūviai dideli ir klysti žmogiška, bet dėmesį atkreipti į šias spragas būtina“, – apie klaidinantį atsakymą kalbėjo atlikėjas.

Luko Griciaus nuotr./„8 Kambarys“
Luko Griciaus nuotr./„8 Kambarys“

Pasiteiravus, ar įtaria, kur galėjo pasigauti virusą, Deividas tikina neįsivaizduojantis: „Lankau kikboksą. Tai kontaktinis sportas. Galbūt ten. Gal kažkas buvo tiesiog nešiotojas ir užsikrėčiau nuo kažkokio žmogaus, kuris neturi simptomų. Galiu tik spėlioti.“

Sužinojęs, kad serga virusu, atlikėjas kartu su sužadėtine izoliavosi kaime.

„Per visą šį laikotarpį buvome kartu, tad ji izoliuojasi su manimi. Dabar beliko sulaukti NVSC nurodymų, kurių lig šiol dar neturiu“, – 15min sakė Deividas.

Ir nors pirmosiomis dienomis jis jautėsi prasčiau, tačiau dabar sako, kad savijauta geresnė.

„Šiuo metu viskas gerai. Jaučiuosi lyg neseniai pasveikęs nuo gripo. Silpna, jei daugiau pajudu – galva sukasi, dar šiek tiek kosėju. Tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai ir įveiksiu šitą niekšelį“, – tikisi D.Alejūnas.

Atlikėjas taip pat atskleidė, kad jo žiniomis, joks kitas komandos narys neužsikrėtė: „Kontakto neturėjau su niekuo, išskyrus su Karoliu. Valandą laiko filmavome žmonėms informacinį video apie arenos datos pakeitimus.“

Be to, iš pradžių žinia grupės narys D.Alejūnas pasidalijo socialinio tinklo paskyroje, kurioje nurodė, kad dėl apribojimų koncertą teko nukelti jau trečiąsyk.

„Trečią kartą perkelti areną. Laimėti 2020 loterijoje. Mūsų metai, seni... Mūsų metai. Iki“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašo D.Alejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius