Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmetikos pristatyme – būrys žinomų moterų: atskleidė, kaip puoselėja savo plaukus

Pirmadienio vakarą kviestiniams svečiams buvo pristatyta plaukų stilisto Mikhailo Kodesnikovo kurta lietuviška plaukų priežiūros kosmetika. Šio renginio nepraleido ir natūralia kosmetika domėjosi „Instagram“ tinkle žinomos mamos, stiliui neabejingos nuomonės formuotojos, tinklaraštininkės ir kitos garsenybės.
Sofio Gelašvili, Anžela Adamovič-Gečienė, Simona Starkutė ir Ingrida Martinkėnaitė
Sofio Gelašvili, Anžela Adamovič-Gečienė, Simona Starkutė ir Ingrida Martinkėnaitė / Organizatorių nuotr.

Kosmetikos „Mother“ pristatymas vyko Vilniuje, M.Kodesnikovui priklausančiame grožio salone „MY Studio“. Renginį vedė tinklaraštininkė, stilistė Viktorija Šaulytė.

Renginyje apsilankiusi profesionalus modelis Simona Starkutė pasakojo, kad savo plaukais ji itin rūpinasi. Moteris vadovaujasi griežta taisykle – savo plaukus ji patiki tik profesionalams ir namuose eksperimentų nedaro. Kartą per mėnesį S.Starkutė apsilanko grožio salone, kur jai būna atliekama plaukų odą arba plaukus puoselėjanti, gaivinanti procedūra.

Organizatorių nuotr./Simona Starkutė
Organizatorių nuotr./Simona Starkutė

„Išsiplovus galvą naudoju priemonę su keratinu, ir visada patepu plaukus aliejumi. Kiekvieną dieną naudoju balzamą. Kartą per savaitę palepinu kauke. Kai tik galima, nenaudoju plaukų džovintuvo, tiesintuvo. Net į renginį atėjau su šiek tiek drėgnais plaukais“, – juokėsi renginio viešnia.

Į kosmetikos pristatymą atvykusi Sofio Gelašvili teigė, kad už plaukų grožį yra dėkinga genams. Tiesa, kaip ir dauguma moterų stengiasi plaukus puoselėti ir palepinti. Sofio stengiasi kuo mažiau deginti plaukus, nenaudoja šampūnų su parabenais, sulfatais ir perka tik ekologišką plaukų kosmetiką. Tiesa, plaukų džiovintuvo ir tiesinimo nepavyksta išvengti. Sofio – viena iš tų, kuri mėgsta išbandyti naujas grožio procedūras ir pati susidaryti nuomonę apie jas.

„Mano plaukai slinko, todėl išbandžiau PRP procedūrą. Plaukai tikrai nustojo slinkti. Išbandžiau tiesinimą keratinu. Plaukai pirmas savaites buvo gražūs, tačiau išsausėjo galai, teko kirpti. Jei norite atsiauginti plaukus, žiūrėkite, kad šampūno sudėtis būtų kuo natūralesne. Taip pat labai gerai yra neplauti plaukų kiekvieną dieną, o daryti tą kas antrą arba kas trečią. Tada plaukai mažiau sausėja ir netrupa“, – patarė Sofio.

Organizatorių nuotr./Sofio Gelašvili
Organizatorių nuotr./Sofio Gelašvili

„Plaukams neigiamą poveikį gali daryti įvairūs veiksniai – gyvenimo būdas, vartojamas maistas ir net emocinė būklė. Ypatingai plaukams kenkia įvairios cheminės procedūros – dažymas, cheminis sušukavimas, tiesinimas, garbanojimas, laminavimas, plaukų priauginimas. Kadangi nuo visų išorinių veiksmų nepabėgsime, į pagalbą pavargusiems plaukams galite pasitelkti plaukų kaukes. Jei kartu su tinkamu šampūnu naudosite ir tinkamą kaukę, plaukai pamažu atgis – taps glotnūs, žvilgantys ir lengvai sutvarkomi“, – patarimais dalijosi kosmetikos kūrėjas.

Susidomėjimo renginyje sulaukė aliejai plaukams. Vienas iš jų sudarytas iš agurklių, o kitas iš simondsijų aliejaus. Agurklių aliejus rekomenduojamas slenkantiems, lūžinėjantiems plaukams. Simondsijų aliejus plaukams suteikia blizgesį, atstato natūralią plaukų drėgmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius