Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosminiu greičiu Lietuvos keliais su „Nissan“ prisilakstęs vairuotojas atsivėsina ežero dugne

Vilius iš Žiežmarių įrodė, kad greičio rekordų siekimas nėra vienintelis jo ekstremalus pomėgis.
„Visiškai atsipalaiduoti ir pamiršti visus gyvenimo rūpesčius galiu tik būdamas ekstremaliose situacijose, t. y. nardydamas ar lėkdamas savo mašina“, – yra sakęs Vilius.
„Visiškai atsipalaiduoti ir pamiršti visus gyvenimo rūpesčius galiu tik būdamas ekstremaliose situacijose, t. y. nardydamas ar lėkdamas savo mašina“, – yra sakęs Vilius. / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 „Nissan“

Važinėjimu greitkelyje Vilnius–Klaipėda maždaug 280 km/val. greičiu išgarsėjęs Nissan 200sx vairuotojas Vilius toliau ekstremaliai pramogauja, filmuoja ir krauna vaizdelius į svetainę youtube.com.

Tarp gausių komentarų prie straipsnių apie lakstymą magistralėje buvo ir tokių, kurių autoriai abejojo, ar Vilius iš tiesų nardo į gelmes.

Viliaus filmuko stop kadras./Stop kadras ia Viliaus filmuko apie kuojas.
Stop kadras iš Viliaus filmuko apie kuojas.

Kai kam kilo minčių, kad jaunas vyras tik nutarė pagražinti savo portretą, kad nebūtų panašus į primityvų kelių erelį.

Kiek anksčiau 15min.lt auditorijai pakankamai išsamiai prisistatęs Vilius šįkart nutarė atsivėsinti vieno Lietuvos ežero dugne.

Ekstremalas jau anksčiau yra minėjęs, kad nardymas jam – bene dar didesnė aistra nei greitis.

„Aš visiems aiškinu, kad be to gyventi negaliu, kad jei man kas duotų žiaunas, tai po vandeniu galėčiau likt gyvent iki gyvenimo galo!“ – yra sakęs 24 metų Vilius.

Naujausioje youtube.com Viliaus įkeltoje 6 minučių trukmės vaizdo medžiagoje matyti, kokios įdomybės slypi 7 metrų gylyje.

„Vaizdas kaip iš fantastinio filmo“

Viliaus filmuko stop kadras./Ekstremalas atrado užlietą tarpukario vandens malūną.
Ekstremalas atrado užlietą tarpukario vandens malūną.

„Nardydamas viename garsiame Lietuvos ežere pastebėjau keistą didelės arkos siluetą. Pašvietęs į vidų pabaigos nemačiau, o žiūrint iš išorės ji vedė kažkur gilyn po ežero dugnu, todėl nusprendžiau atsargiai lįsti patikrinti, ką gi ten rasiu. Įplaukęs į tą urvą po truputį yriausi pirmyn ir jau tikėjausi, kad jis užsibaigs kokia nors aklina sienele, bet paplaukus kokių 10 metrų prieš akis atsivėrė kažkoks keistas kambarys su masyvia kolona per vidurį. Atsargiai tyrinėjau, kokia čia konstrukcija. Pastebėjau, kad lubos pagamintos iš kažkokios masyvios vientisos metalinės plokštės. Nusprendžiau paplaukti patikrinti, ką gi rasiu už tos kolonos kitame kambario gale. Ir mano nuostabai nebuvo ribų – ten buvo dar viena arka ir urvas vedantis, nežinia kur... Dabar jau kur kas atsargiau pradėjau tyrinėti, ką gi šįkart ten pamatysiu.

Pasirodo, kad čia pat, paplaukus vos porą metrų, atsiveria dar vienas panašus kambarys su tokia pat masyvia kolona per vidurį! Nejučia pakeliu galvą į viršų ir šia pastebiu praplaukiantį gan nemažą šamą! Na, vaizdas kaip iš kokio fantastinio filmo!!! Bandau vytis šamą, bet tas bėgdamas nuo manęs staigiai apsuka ratą aplink koloną ir dingsta kažkur mano paties sudrumstame vandenyje...“ – įsijautęs į savo patirtus nuotykius, internautams pasakojo Mibo pravarde prisistatantis Vilius.

Nardytojas 15min.lt sakė, jog išlipęs į krantą iškart puolė į aplinkines senas sodybas siekdamas išsiaiskinti, koks po vandeniu yra statinys. „Keli senyvi žmonės man porino, kad prieš karą, kol tas tvenkinys dar nebuvo užlietas, ten stovėjo didelis vandens malūnas. Na, kaip matote, yra toj mūsų Lietuvėlėj ir po vandeniu kažkas įdomaus“, – įsitikinęs Vilius.

Viliaus filmuko stop kadras./Po vandeniu nardytojas matė įspūdingų žuvų.
Po vandeniu nardytojas matė įspūdingų žuvų.

Svajonė – nušauti šamą

Iš dviejų dešimčių filmukų, kuriuos ekstremalas yra įkėlęs į youtube.com., tik 7 yra susiję su vairavimu, o 13 kitų – apie nardymą.

„Vienas iš mano hobių, be nardymo, yra ir povandeninė medžioklė. Pagal Lietuvos įstatymus ir mėgėjiškos žūklės taisykles tai yra legalus užsiėmimas. Mano planuose yra sumedžioti labai didelį šamą. Ir tą visą medžioklę bandyti nufilmuoti, žinoma. Na, jei bus kokių naujienų įdomesnių iš mano pusės, viską, žinoma, pamatysite mano youtube kanale...“ – 15min.lt skaitytojams ir visiems internautams žada ekstremalas Vilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius