Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 4-ąją specialioje muzikinėje šventėje TV3 sveikins Kazimierus!

Kitą trečiadienį, kovo 4 dieną, 19.15 val. TV3 televizija sveikins visus Kazimierus ir Kazytes! Prasidėjus pavasariui prasidės ir išskirtinis nuotaikingas vardinių ciklas. Pirmieji žymūs varduvininkai ta proga bus pagerbti ir pakviesti į ypatingą koncertą, kurį ves Raimondas Šilanskas ir Violeta Mičiulienė.
Kovo 4-ąją specialioje muzikinėje šventėje TV3 sveikins Kazimierus.
Kovo 4-ąją specialioje muzikinėje šventėje TV3 sveikins Kazimierus. / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

„Kazimierinių šventė vyks kavinėje, svečius mielai globos pati šeimininkė Violeta Mičiulienė, TV3 žiūrovams pažįstama kaip teta Jadvyga iš sekmadieninio „Puikiojo šou“. Raimondas Šilanskas šįkart vaidins suktą žydelį, norintį vis ką nors mainyti. Nuotaikingi mainai prasidės nuo jo avies, kurią už savo dainą įsigis Rytis Cicinas“, – žada „Kazimierinių“ režisierė Jurga Pukenytė.

Trečiadienio vakarą specialiame TV3 „Kazimierinių“ koncerte netrūks nei šokių, nei dainų. Vardinių proga sveikinimų sulauks ne tik ūkio ministras Kazimieras Starkevičius, bet ir garsiausi šalies politikai – Kazimira Prunskienė, Kazimieras Uoka bei jų bendravardis Kazimieras Pėdnyčia. Juos dainomis sveikins Rytis Cicinas, Klarkas, Viktoras Malinauskas, Kastytis Kerbedis, Daina Bilevičiūtė ir kt.

Žiūrovus anekdotais ir pokštais linksmins ne tik Kazimierinių šeimininkas Raimondas Šilanskas, bet ir Juozas Zavaliauskas bei Apolonija Zizirskienė, šventėje pardavinėdama drabužius.

Sąsajų su Kazimierais šiame renginyje tikrai netrūks: K. Starkevičius į studiją ateis su sūneliu Kaziuku, ir šis pasižadės, kad jo sūnus taip pat bus Kazys, nes šis vardas jų šeimoje gyvuoja jau 100 metų!

Varduvininkus sveikinsiančio V. Malinausko sūnus, pasirodo, taip pat yra Kazimieras, o D. Bilevičiūtė savo vardadienį mini tą pačią dieną, todėl šelmiškoji dainininkė taip pat neliks be sveikinimų.

„Kovo 4-ąją ne tik savo vardadienį, bet ir gimtadienį švenčia Kazimieras Uoka. Ta proga jam bus padovanotas skaniausias Kazimierinių tortas“, – apie daugialypę šventę pasakoja jos režisierė J. Pukenytė.

Be to, didžiausia dovana varduvininkams bus būrėjos Vaivos pranašystės. Dar prieš laidą buvo surinktos visų Kazimierų tikslios gimimo datos – su valandomis – ir gimimo vietos. Pagal tai Vaiva išpranašaus jiems ateitį. Kas laukia žymiųjų Kazimierų ir ką populiarioji Vaiva papasakos panorusiam sužinoti savo ateitį estrados atstovui Ryčiui Cicinui, TV3 žiūrovai sužinos jau kitą trečiadienį, kovo 4 dieną, 19.15 val.!

Linksmas specialus Kazimierinių koncertas – kovo 4 dieną 19.15 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius