Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovos menų meistras Emilis Jaškevičius gavo vaidmenį filme, kuriame vaidina Julios Roberts brolis Ericas

Amerikos lietuvis, mišrių kovos menų meistras Emilis Jaškevičius neseniai kalbėdamas su portalu Žmonės.lt užsiminė apie norą išbandyti jėgas Holivude. Emilio norams buvo lemta išsipildyti – vos prieš kelias dienas jis sulaukė džiugių naujienų.
Emilis Jaškevičius ir Ericas Robertsas
Emilis Jaškevičius ir Ericas Robertsas / Asmeninio albumo / AOP nuotr.
Temos: 1 Holivudas

„Gavau vaidmenį filme „Escaping the Holocaust“, kuriame taip pat vaidina Julios Roberts brolis Ericas Robertsas. Filmavimo darbai jau yra prasidėję ir yra įsivažiavę, todėl mano vaidmuo bus nedidelis. Bet manau, kad tai yra gera pradžia susidraugauti su visais ir užmegzti pažintis, nes tas pats kolektyvas turi projektų ir ateityje. Mėnesio gale išskrendu į Los Andželą“, – pasakojo Emilis.

Kaip pasakojo Emilis, filmas yra statomas pagal tikrus faktus. Tai pusiau dokumentinis filmas apie kino scenaristo senelius. „Kadangi visi vaidmenys jau buvo paskirstyti, tai kino prodiuseris dabar derina koks bus mano vaidmuo. Išvis netikėtai gavau šį pasiūlymą, prodiuseris apie mane žinojo tik iš kito aktoriaus, mano draugo. Paskambino, pašnekėjome telefonu. Jis taip pat matė mano „Facebook“ paskyrą ir žinojo tai, kad domiuosi jo darbu“, – pasakojo Emilis.

Emilis Jaškevičius atskleidė, kad Joshas Webberis – kylantis filmų kūrėjas Los Andžele, dirbantis su didelėmis kino studijomis. „Pastaruoju metu jis pats rašo ir kuria nepriklausomą kiną. Joshas minėjo, kad filme vaidins ne tik Ericas, bet ir jo žmona“, – apie filmą pasakojo E.Jaškevičius.

Prieš tai portalo Žmonės.lt kalbintas vyras svarstė, kad būtų visai įdomu save išbandyti kine, nes jau nuo kolegijos laikų domėjosi tuo, iki dvyliktos klasės daugelis pasirenkamų dalykų mokykloje buvo susiję su kinu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius