-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kovotojai Darius Petrikauskas ir Mindaugas Mizgaitis ruošiasi įdomiam iššūkiui: dalyvaus TV projekte

Televizijos ekranus jau greitai pasieks naujas projektas. „Iššūkis pergalei“ – taip vadinsis dar nematyta, išskirtinio formato laida. Joje du Lietuvos kovotojai, savo srities profesionalai ir čempionai, taps visiškai skirtingų kitų šalių kovos menų pradžiamoksliais.
Mindaugas Mizgaitis ir Darius Petrikauskas
Mindaugas Mizgaitis ir Darius Petrikauskas / 15min nuotr.

TV projekte dalyvaus du garsūs kovotojai – Kyokushin karate meistras, Lietuvos, Baltijos šalių ir tarptautinių turnyrų absoliučios svorio kategorijos čempionas Darius Petrikauskas bei graikų-romėnų imtynių Pekino olimpinių žaidynių sidabro medalio laimėtojas Mindaugas Mizgaitis. Abu jie nedvejodami priėmė iššūkį.

Sportininkams teks išeiti iš savo komforto zonos ir įprastą treniruočių grafiką bei mitybos režimą pritaikyti vis naujame žemyne. Kaskart naujoje vietoje nusileidus lėktuvui pasikeis viskas: taip svarbią reguliarią mitybą pakeis vietinis ir neįprastas maistas, patogią namų lovą – svetimi vietinių gyventojų namai už darbą ūkyje, o treniruotes sporto salėse – alinantis pasiruošimas su vietiniais treneriais ir vietinėmis taisyklėmis.

Nepaisant kultūros, klimato bei kovos meno skirtumų ir kalbos barjero įvairiuose žemynuose jiems teks perprasti iki šiol buvusią visiškai svetimą kovos rūšį ir, maža to, susirungti su vietos kovotoju.

Ar pasiruošti tokiai kovai sportininkams pavyks per savaitę? Tokį iššūkį priimti ryžtųsi anaiptol ne kiekvienas, tačiau Darius ir Mindaugas projektui ryžtingai taria „taip“.

Čempionai sako, jog atsakyti į klausimą, kokios bus lemiamų kovų baigtys – sudėtinga, nes net ir būdamas geras kovotojas, gali suklupti pasikeitus taisyklėms. Juolab, kad projekto dalyviams teks susipažinti ir kiekvienos šalies gyvenimo būdu, kuris kaskart keisis iš esmės.

Kol kas neskelbiama, koks televizijos kanalas rodys naują projektą „Iššūkis pergalei“, tačiau jo premjera – jau visai netrukus.

VIDEO: issukis pergalei

TAIP PAT SKAITYKITE: Darius Petrikauskas 31-ąjį gimtadienį švenčia Egipte: poilsiauja ir ruošiasi svarbioms kovoms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius