Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraujo donore tapusi Monika Šalčiūtė: „Pasiryžau priaugti svorio, kad galėčiau padėti sergantiems“

Monika Šalčiūtė ne kartą įrodė – jai rūpi aplinka, kurioje ji gyvena, rūpi ją supantys žmonės. Ne kartą prie įvairių gerumo akcijų prisidėjusi socialinių tinklų žvaigždė tapo ir kraujo donore, penktadienį ji pirmą kartą davė kraujo.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Žinia su gerbėjais Monika pasidalino feisbuke patalpinusi nuotrauką, prie kurios rašė: „Gyvenime duoti kraujo bandžiau gal 6–8 kartus, tačiau nė karto iš manęs nepaimdavo, dėl per mažo svorio. Šį kart pasiryžau priaugti šiek tiek svorio, kad galėčiau padėti sergantiems žmonėms, kuriems reikia pagalbos.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šalčiūtė siekia tapti „Lietuvos ryto“ klubo šokėja: „Tai didelis iššūkis“

Monika prasitarė šiek tiek nerimaujanti, ar vėliau jausis gerai, todėl, kaip pati sakė, „jeigu pamatysite mane „ne formoje“, nesmerkit, o žinokit, kad norėjau padaryti gerą darbą“.

Pasak merginos, nors ši apie savo donorystę pranešė viešai puslapyje, kuris turi 268 tūkst. gerbėjų, ji įsitikinusi, kad gerus darbus reikia daryti tyliai. Todėl užbėgdama komentatoriams už akių, tokį savo pasirinkimą komentavo, kad „paskelbus apie tai padariau dar vieną gerą darbą“.

„Žinau, kad mane seka nemažai žmonių, todėl noriu juos taip pat paskatinti tapti kraujo donorais ir padėti sergantiems ar net išgelbėti gyvybę“, – feisbuke rašė Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ nugalėtojas Salvadoras Sobralis ligoninėje laukia donoro širdies

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius