-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 11 /13:45

Krepšininkas Simas Jasaitis ir humoristas Vitalijus Cololo šeštadienio naktį leido policijoje

Gimtadienį šventęs humoristas Vitalijus Cololo ir jį pasveikinęs Lietuvos krepšinio rinktinės narys Simas Jasaitis naktį neblaivūs nuvežti į policijos komisariatą, kur buvo priversti aiškintis dėl konflikto su nepažįstamu vilniečiu.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip šeštadienio vidurdienį portalui 15min.lt pasakojo garsus krepšininkas Simas Jasaitis (30), išvakarėse jis nutarė aplankyti ir pasveikinti savo bičiulį Vitalijų Cololo. Kaip žinoma, humoristui rugpjūčio 3-iąją suėjo 38-eri.

Tačiau garsių vyrų linksmybes Vilniaus senamiestyje sujaukė konfliktas su vienu vyriškiu. Vilnietis Ramūnas D. (gim. 1973 m.) pasiskundė patyręs smurtą, dėl to S.Jasaitis su V.Cololo buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Krepšininkui pareigūnai nustatė 1,7 promilės, o jo draugui – 2,4 promilės girtumą.

V. Ovadnevo nuotr./Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo

Teigiama, kad vilnietis Ramūnas Didžiojoje gatvėje prisikabino prie krepšininko priekaištaudamas dėl neva prasto Lietuvos rinktinės pasirodymo Londono olimpiadoje. Rezultatas – Žalgirio ligoninėje Ramūnui D. šeštadienį paryčiais diagnozuotas veido sumušimas, kraujosruva.

„Ten nieko nebuvo, iš tikrųjų“, – kalbėdamas su 15min.lt, naktinių įvykių nesureikšmino S.Jasaitis, kartodamas, kad įvyko mažareikšmis konfliktas. Nuo kieno sunkios rankos vyriškis nukentėjo, krepšininkas teigė nežinantis.

Simas Jasaitis: gal olimpiadoje prastą vietą užėmėme?

S.Jasaitis įsitikinęs, kad viskas įvyko dėl to, jog jis su savuoju bičiuliu Vitalijumi yra žinomi.

„Jeigu žmogus kabinėjasi, paskui taip ir išeina... Buvo konfliktas, ir tiek. Bet su policija nebuvo, ką ten aiškintis. Žmogus kabinėjosi, ir viskas. Gal jam kažkas nepatiko?.. Nežinau. Gal olimpiadoje prastą vietą užėmėme, gal dar kas nors. O kas jį gali skriaust? Nieks ten nieko neskriaudė. Nežinau, kaip jis nukentėjo“, – aptakiai įspūdžiais apie naktinius nuotykius dalijosi S.Jasaitis.

Ar S.Jasaičiui praėjusios nakties incidentas nepriminė istorijos, kuomet Vilniuje, prie savo namų, vieną naktį buvo užpultas krepšininkas Arvydas Macijauskas? Tuomet irgi kalbėta, kad užpuolikas esą priekaištavo sportininkui, kad šis nežaidžia Lietuvos krepšinio rinktinėje. „Na, ne gal... Šįkart ramiau, aš manau“, – palygino S.Jasaitis.

„Buvo Cololo gimtadienis, norėjau pasveikinti, ir tiek. Gražiai, ramiai praleidom vakarą su draugais, ir viskas“, – sakė S.Jasaitis.

Anot pašnekovo, po susidūrimo su vyriškiu jiedu su Vitalijumi tiesiog ramiai nuėjo į kavinę ir atsisėdo prie staliuko, tačiau netrukus priėjusi padavėja pasakė, kad lauke jų abiejų laukia policijos patruliai. „Teko paaiškinti pareigūnams, kas ir kaip. Visi nusijuokėm smagiai, ir viskas“, – kalbėjo S.Jasaitis, neužsiminęs apie priverstinį apsilankymą policijos nuovadoje paryčiais, maždaug 4.30 val.

„Buvo Cololo gimtadienis, norėjau pasveikinti. Gražiai, ramiai praleidom vakarą su draugais, ir viskas“, – apibendrino S.Jasaitis, nesureikšmindamas konflikto, dėl kurio teko aiškintis policijoje.

Cololo: nenorėjome problemų

Portalui Žmonės.lt šeštadienį apie pietus susisiekus su Vitalijumi, šis paaiškino, kad visa ši istorija – nesusipratimas. „Yra žmonių, kurie ieško problemų dėl bet ko, galbūt asmenines problemas išlieja ant visų kitų žmonių. Svarbiausia, kad jis užsirovė ant dviejų žmonių, kurie nenori nei skandalų, nei problemų. Gal žmogus tiesiog norėjo populiarumo, nežinau... “ – apie galimas konflikto priežastis svarstė TV laidų vedėjas.

Blogiausia, pasak V.Cololo, kad šeštadienio rytą, visiškai nepailsėjus, jam reikėjo važiuoti tiesiai į filmavimą.

Policija savaitgalį sprendė, kaip įforminti naktinius įvykius. Tačiau panašu, jog atsižvelgiant į įvykio nereikšmingumą, ikiteisminis tyrimas nebus atliekamas. Gali būti, kad konflikte dalyvavę asmenys  bus baudžiami administracine tvarka dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius