Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininko Jono Valančiūno širdį užkariavo politiko Remigijaus Ačo dukra Eglė Ačaitė

„Toronto Raptors“ krepšinio klubui atstovaujantis Jonas Valančiūnas (20) jau kurį laiką turi širdies draugę. Garsus krepšininkas artimai bendrauja su ketveriais metais vyresne Egle Ačaite. Nors mergina gyvena Vilniuje, didelis atstumas – ne kliūtis meilei, tad mergina J.Valančiūną lanko ir Kanadoje.
Eglė Ačaitė ir Jonas Valančiūnas
Eglė Ačaitė ir Jonas Valančiūnas / Asmeninio albumo ir B.Barausko nuotr.

Vilnietė E.Ačaitė, anot portalo lrytas.lt, nuo naujųjų metų gyvena tarp Lietuvos ir Kanados, nes užsimezgus, kaip tvirtinama, rimtai draugystei pora kuo daugiau laiko nori praleisti kartu.

Eglė – Seimo nario Remigijaus Ačo dukra. R.Ačas portalui Žmonės.lt apie dukros santykius neatviravo, tačiau patvirtino, kad ir šiuo metu Eglė vieši pas mylimąjį Joną Kanadoje.

E.Ačaitė baigė teisės ir valdymo bakalauro studijas Mykolo Riomerio universitete ir šiuo metu dirba Seime, Vytauto Kamblevičiaus padėjėja-sekretore.

E.Ačaitė ir J.Valančiūnas susipažino prieš kelerius metus, tačiau suartėjo tik šiais metais, rašo lrytas.lt.

Portalas Žmonės.lt primena, kad krepšininkas Jonas Valančiūnas ne vienerius metus buvo poruojamas su šviesiaplauke Migle Karlonaite. Būtent ji praėjusią vasarą Vilniaus oro uoste pasitiko krepšininką, šiam grįžus iš Londono olimpinių žaidynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius