Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta tapo serialo aktore

Žinomo krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta Kleizienė – veikli moteris. Ji ne tik sūnelio Jokūbo mama, vadovauja nuosavam verslui, bet dar ir randa laiko maloniai veiklai. Žavi moteris nusifilmavo komiškame TV3 televizijos seriale „Šviesoforas“, kuriame įkūnijo pačią save.
Agneta Kleizienė
Agneta Kleizienė / Stop kadras

Pirmadienio vakarą žiūrovai turės galimybę išvysti A.Kleizienę. Komiškame seriale debiutuojanti žavi moteris tikino, kad tai buvo smagi patirtis. „Manau, kad man sekėsi neblogai, nes vaidmuo nebuvo labai sudėtingas. Reikėjo vaidinti pačią save. Filmavimo aikštelėje jaučiausi visiškai gerai, tik nustebau, kiek daug žmonių dirba prie vieno kadro“, – šypsodamasi apie naują patirtį pasakojo A.Kleizienė.

Gausią serialo komandą krepšininko L.Kleizos žmona šiltai priėmė Vilniaus senamiestyje įsikūrusiuose savo jaunystės, grožio ir sveikatos namuose „Molecule“, kurie vienai dienai tapo tikra filmavimo aikštele. Agneta atskleidė, kad mokykloje jai buvo pranašaujama aktorės karjera.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Agneta Kleizienė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Agneta Kleizienė

„Kažkada mokykloje man pranašavo aktorės karjerą. Bet dabar suprantu, kad neturėčiau tam visų reikiamų savybių. Šio amato tikrai reikia mokytis“, – paragavusi aktorystės duonos sakė A. Kleizienė.

Televizijos serialas „Šviesoforas“ pasakoja apie tikrą ir tvirtą vyrų draugystę. Trys draugai ir jų asmeniniai romantiški santykiai simbolizuoja šviesoforo spalvas. Vienas iš jų – vedęs, kitas turi mylimąją, kurios vis nesiryžta vesti, o trečias – viengungis. Pagrindinius serialo herojus įkūnija gerai visiems pažįstami aktoriai, kuriems kompaniją kartas nuo karto palaiko kviestinės žvaigždės. Viena jų ir tapo Agneta.

Nors A. Kleizienė ne vienerius metus dirbo modeliu užsienyje ir Lietuvoje, tačiau prisipažino, kad prieš serialo filmavimo kameras vis tik šiek tiek jaudinosi: „Teko ne kartą filmuotis, tiesioginiame eteryje esu vedusi laidą, tad prieš filmavimo kameras tikrai nesu naujokė. Nors neneigsiu, mažas jauduliukas išlieka visada.“

Laidos stop kadras/Agneta Kleizienė
Laidos stop kadras/Agneta Kleizienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius