Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio himno rinkimai: paaiškėjo 10 dainų finalininkų!

Jau išrinkta dešimt dainų finalininkių, kurios pretenduoja tapti 2011-ųjų Europos vyrų krepšinio čempionato himnu (pasiūlyta buvo 21 daina).
Temos: 2 Rinkimai Himnas

Visą savaitę interneto svetainėje už labiausiai patikusią dainą balsavę krepšinio sirgaliai ir speciali devynių asmenų komisija daugiausia balsų atidavė už šiuos kūrinius (atlikėjai išvardyti abėcėlės tvarka).

Amberlife'as – „Krepšinio šalis – Lietuva“, Justas Lapatinskas – „Krepšinis sugrįžo namo“, „Kastaneda“ – „Atėjom laimėti“, „Kastaneda“, „Olialia pupytės“ ir Deividas Staponkus – „Mes nugalėsim“, Linas Adomaitis ir Merūnas – „Stipriausias vardas“, Liepa – „Nepasiduok“, Marijus Mikutavičius ir Mantas – „Krepšinio himnas“, Raigardas Tautkus ir „Šampaninis“ choras – „Mes kartu“, Stano ir tarptautinis choras – „In The Name Of The Game“ ir „Timohi“ – „Čia ir dabar“.

Kuri daina taps naujuoju krepšinio himnu, toliau spręs Lietuvos žmonės ir garbinga 9 asmenų komisija: krepšinio sirgalių vadas Tomas Balaišis-Sėkla, dainininkas Povilas Meškėla, muzikantas ir dainininkas Steponas Januška, kompozitorė Zita Bružaitė, TV3 sporto žinių vedėjas ir krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalims Karolis Dapkevičius, „EuroBasket 2011“ atstovas Linas Kunigėlis ir krepšininkas Mantas Kalnietis.

Naujasis krepšinio himnas bus paskelbtas vasario 6-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje.

Europos krepšinio čempionatas, kurį transliuos TV3 ir skaitmeninės palydovinės televizijos „Viasat“ sporto kanalas „Viasat Sport Baltic“, yra didžiausias Europos istorijoje. Pirmąsyk dėl medalių ir kelialapių į olimpines žaidynes kausis 24 komandos, šešiuose Lietuvos miestuose rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis vyks net 90 rungtynių. Rungtynės bus transliuojamos į daugiau nei 150 valstybių ir teritorijų, jas matys daugiau nei 180 mln. televizijos žiūrovų pasaulyje.

Visas rungtynes, kurias žais Lietuvos krepšinio rinktinė, bei pusfinalius ir finalus Lietuvos žiūrovai galės matyti per didžiausią nacionalinį televizijos kanalą TV3.

Balsuoti už naująjį krepšinio himną galima internete adresu www.tv3/krepsinis

Krepšinio himno rinkimai – vasario 6-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius